Prace nad najnowszą zeldą trwają??
Moderator: Moderatorzy
- master sword
- Goron
Prace nad najnowszą zeldą trwają??
Dopiero co po premierach The Legend of Zelda: Twilight Princess, a już pojawiają się wieści o tym, że Nintendo tworzy następną część. Mało tego, podobno prace nad kolejnymi przygodami Linka trwają już od roku.
Amerykański magazyn Game Informer jest właśnie takiego zdania. Czasopismo powołuje się na "swoje źródła" i dodaje, że Nintendo pewnie nie wyda kontynuacji serii prędzej niż rok po premierze The Legend of Zelda: Twilight Princess, ale będzie to "wcześniej niż można sądzić".
Firmy często zaczynają prace nad następną częścią przed wydaniem poprzedniej jeśli są pewne sukcesu, a taki dla obecnie najnowszej Zeldy był niezaprzeczalny. Fani serii mogą zacierać ręce.Co o tym myślicie??? :shock:
Amerykański magazyn Game Informer jest właśnie takiego zdania. Czasopismo powołuje się na "swoje źródła" i dodaje, że Nintendo pewnie nie wyda kontynuacji serii prędzej niż rok po premierze The Legend of Zelda: Twilight Princess, ale będzie to "wcześniej niż można sądzić".
Firmy często zaczynają prace nad następną częścią przed wydaniem poprzedniej jeśli są pewne sukcesu, a taki dla obecnie najnowszej Zeldy był niezaprzeczalny. Fani serii mogą zacierać ręce.Co o tym myślicie??? :shock:
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
To tu dużo mówić - po prostu czekać na tą kolejną część, a w między czasie grać w te które powstały.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
-
- Zora
- master sword
- Goron
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
amadis pisze:A jeżeli to ma być ten remake WW?
Też mnie dręczą te myśli...
PS: Ale raczej nie.
EDIT: TUTAJ macie info
Ostatnio zmieniony 30 sierpnia 07, 19:33 przez MasterLink, łącznie zmieniany 2 razy.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- master sword
- Goron
-
- Zora
Coz, dowiemy sie jak Nintendo pokaze pierwsze screeny. Wiec chyba racej niepredko (tak mi sie zdaje xC). Jesli bedzie to remake WW - nie wiem po co. Chca mu dac TP-owa grafike, czy co? Jesli to bedzie"TP 2", jeszcze gorzej. Jesli Midna wroci, to nawet fajnie, ale jesli znow Ganon i Zelda beda zepchnieci na dalszy plan, to ja dziekuje. Niech sobie bedzie 'najlepsza gra na wiecie', ale jesli nie bedzie pasowac do ogolnego klimatu serii, to moga ja schowac pod lozko i juz nigdy nie wyciagac, ja wracam do Majora's Mask.
- master sword
- Goron
- master sword
- Goron
- PiotrW
- Administrator
- Kontaktowanie:
Ehhh... chłopaki już dość dawno temu pisałem o tym na stronie głównej :/ zresztą spójrzcie na datę tego newsa podanego przez MasterLinka
Jakby wam to powiedzieć: staaaaroć ;p ale gadajcie
MasterLink pisze:EDIT: TUTAJ macie info
Jakby wam to powiedzieć: staaaaroć ;p ale gadajcie
| REGULAMIN FORUM | REGULAMIN STRONY | Zelda Central UserBar |
"Every game has a story. Only one is a legend. The Legend of Zelda."
"Every game has a story. Only one is a legend. The Legend of Zelda."
-
- Zora