Błędy w recenzji
Moderator: Moderatorzy
Błędy w recenzji
Spójrzcie jaką wiedzę maja o zeldzie. Gdzieś coś przeczytali dodali od siebie i poprzekręcali nazwy bohaterów. Szczerze? to się wkurzyłem czytając ten tekst.Klik
- master sword
- Goron
- Mada12
- Demon King Malladus
- Kontaktowanie:
Niewiedzialem, ze wywalenie z kopalni dino bylo zadaniem pobocznym >< to wlasnie przez zabicie go dostawalo sie kolejny kamien.
Darian i Ganondorfema rulez xD
Jak na taka strone to troche niski poziom recenzji
Darian i Ganondorfema rulez xD
A ja myslalem, ze trzeba miec klucz, by wejsc do bossa, a po wygranej walce mozna wyjsc wchodzac w "swiatlo"...końcu każdego levelu spotyka się bossa, mającego w posiadaniu klucz do wyjścia
Jak na taka strone to troche niski poziom recenzji
Moja galeryja --> http://mada12.deviantart.com
- Mada12
- Demon King Malladus
- Kontaktowanie:
nokash, no wlacha
sEbeQ13, chyba juz mozna kupic ja na wii poprzez virtual console czy jak tam. Wlasciwie zrobil blad w kategorii. Gosciu tylko wspomnial ze byla na n64.
sEbeQ13, chyba juz mozna kupic ja na wii poprzez virtual console czy jak tam. Wlasciwie zrobil blad w kategorii. Gosciu tylko wspomnial ze byla na n64.
Moja galeryja --> http://mada12.deviantart.com
-
- Zora
chyba juz mozna kupic ja na wii poprzez virtual console czy jak tam. Wlasciwie zrobil blad w kategorii. Gosciu tylko wspomnial ze byla na n64.
W koncu na gacku tez mozna bylo sobie w OoT pograc.... .... ...
Niewiedzialem, ze wywalenie z kopalni dino bylo zadaniem pobocznym >< to wlasnie przez zabicie go dostawalo sie kolejny kamien.
Uh-oh, ja sie nawet nie domyslilam, ze chodzi im o krola Dodongo o___O' I sie zastanawialam, gdzie jest ow poboczny quest ~~'
Ok, nie wiem co to za serwis, bo zazwyczaj nie czytam recenzji gier, a jak juz to w gazetach, ale sie nie postarali... Do tego mowicie, ze to nie jedyna recenzja z bledami. Zeby ocenic gre chyba nalezy sie z nia dobrze zapoznac, prawda?
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
Wróć do „Legend of Zelda: Ocarina of Time/Zelda64”