Mix
Moderator: Moderatorzy
Mix
Hej
W tym temacie chciałbym spytać o bardzo ważną dla mnie rzecz. Od ok. 3 miesięcy gram w LoZ: Minish Cap (świetna gierka pod względem graficznym). I dopiero dziś dotarły do mnie screeny z LoZ: Four Sword. Od razu ją ściągnołem, ale nie chce mi chodzić bo to multimedialna gierka. Wracając do pytania. Czy jest sposób by w nią grać bez problemów na emulatorze? A jeśli nie to czy jest gra o fabule LoZ: FS i tej grafice, tylko że z możliwością gry w pojedynkę?
W tym temacie chciałbym spytać o bardzo ważną dla mnie rzecz. Od ok. 3 miesięcy gram w LoZ: Minish Cap (świetna gierka pod względem graficznym). I dopiero dziś dotarły do mnie screeny z LoZ: Four Sword. Od razu ją ściągnołem, ale nie chce mi chodzić bo to multimedialna gierka. Wracając do pytania. Czy jest sposób by w nią grać bez problemów na emulatorze? A jeśli nie to czy jest gra o fabule LoZ: FS i tej grafice, tylko że z możliwością gry w pojedynkę?
"Żegnany gwizdami i ?miechem szyderców powracam w glorii i chwale ..."
Jak powiecie mi co to jest ten cały Gack to może dam wam Link.Bo prawdopodobnie znalazłem.A ja też od dawna próbuje zagrać w four swords.To fajna w ogóle gierka znowu w niej jest Vatti.Ściagnąłem z tej strony four sworda dla wielu graczy.Początek bajerancki ale pokazuje mi się że próbuje połączyć z innymi graczmi a ja chciałem grać w to sam.Próbowałem z bratem.Prawdobodbnie trzeba mieć stały adres IP którego ja niestety nie mam. .Bo o wiele przyjemniej jest grać z taka grafiką jaką ma np.minish cap.A four swords ma identyczną jak w minish cap.Widziałem kilka screen z gry japońskiej.Bardzo fajne muszą przygody Linka w tej odsłonie Zeldy.
co z tego nawet jak mam vbalinka jak musze mieć stały adres IP.
Mitrandir pisze:LoZ: Four Sword tez można grac na emulcu, ale tylko na vbalink:
co z tego nawet jak mam vbalinka jak musze mieć stały adres IP.
Wróć do „Legend of Zelda: The Four Swords”