Moje zdanie
Moderator: Moderatorzy
Jest, jest;> Te królicze głowy z dużymi uszami, chociaż można go też załatwić w inny sposób(np. obrzucić bombami)nokash pisze:szymekc pisze:BARDZO warto zagrać! ;D (A co do wyławiania skarbów to musisz sterować mechaniczną reką, uważać na przeciwników, a kiedy masz już skarb, musisz go wyłowić .
EDIT: *Gra w PH*..........................OMG!!! Przed chwilą znalazłem potwora którego trzeba rozwalić krzycząc do mikrofonu a potem ciachać mieczem .
To nie prawda nie ma takiego bossa w PH wiem bo właśnie ją przeszedłem.
Sebeq, gra nie jest długa, jak się chce można nawet w 3 dni ukończyć.
8=============D
sEbeQ13, No niestety. Grę kupiłem jakieś 10 dni temu (dostałem od listonosza). Grałem z siostra na zmianę około 3-5 godzin dziennie ale było też tak że trzy dni np. nie grałem w ogóle. Odniosłem wrażenie że gra została zrobiona specjalnie pod młodych graczy aby i oni mogli bez problemu ukończyć grę. Zajęła mi ok. 25 godzin
[ Dodano: Pon 22 Paź, 2007 ]
Może masz rację. Ja zabiłem je za pomocą podstawowego ekwipunku. Nie używałem mica
[ Dodano: Pon 22 Paź, 2007 ]
Jest, jest;> Te królicze głowy z dużymi uszami, chociaż można go też załatwić w inny sposób(np. obrzucić bombami)Zero pisze:nokash pisze:szymekc pisze:BARDZO warto zagrać! ;D (A co do wyławiania skarbów to musisz sterować mechaniczną reką, uważać na przeciwników, a kiedy masz już skarb, musisz go wyłowić .
EDIT: *Gra w PH*..........................OMG!!! Przed chwilą znalazłem potwora którego trzeba rozwalić krzycząc do mikrofonu a potem ciachać mieczem .
To nie prawda nie ma takiego bossa w PH wiem bo właśnie ją przeszedłem.
Może masz rację. Ja zabiłem je za pomocą podstawowego ekwipunku. Nie używałem mica
Gra spoko, zgadzam sie z sEbeQ13 - garfika lepsza niz na trailerach. Mam pytanko jako ze nie znam japonskiego ...moze mi ktos powiedziec gdzie moge zdobyc jakikolwiek ekwpipunek i co mam robic? Z gory dzieki ,
CJ
CJ
~ Windfall Island to moj drugi dom! ~
Aktualnie:
Pykam na GaCku w:
The Legend of Zelda: Four Swords Adventures
Oraz pisze resztę solucji:
Aktualnie:
Pykam na GaCku w:
Oraz pisze resztę solucji:
Ja od wczoraj zdążyłem ukończyć już Ghost Ship. Gra fajna, ale bardzo okrojona. Nie ma ćwiartek, od dungeonu do dungeonu kilka minut roboty, a do tego same dungeony designem na jedno kopyto. Muzyka to samo - co dungeon to ta sama. Dla mnie to bardzo duże minusy tej gry i zastanawiam sie, czy nie jest najgorszą częścią serii. Tylko Four Swords jest niżej. Nawet krótki i nierozbudowany Minish miał wszystkiego więcej.
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Gra jest na razie spox. Sterowanie stylusem i pływanie parowcem wnosi coś nowego do serii, grafika jak na NDS jest śliczna, o muzyce i grywalności nie wspomnę . MOże i gra jest trochę okrojona, ale to może spowodowane jest przyczynami technicznymi... ale
Dobra, jeden minus - wkurzający dungeon o nazwie Temple of The Ocean King.
Zdjęcie mojego PH http://img66.imageshack.us/img66/2235/p1000208br3.jpg
Dobra, jeden minus - wkurzający dungeon o nazwie Temple of The Ocean King.
Zdjęcie mojego PH http://img66.imageshack.us/img66/2235/p1000208br3.jpg
Ostatnio zmieniony 17 listopada 13, 04:41 przez MasterLink, łącznie zmieniany 5 razy.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
To prawda to duży minus. Najgorsze jets to że trzeba do niego wracać co jakis czas. Gra jest nie tyle co okrojona a uboga. Parowiec fajna sprawa ale szybko się nudzi ciągłe pływanie. Grafika świetna ale tego można było się spodziewać po ds'ie. Ogónie gra przewidywalna za łatwa ale to juz mówiłem. Chociaż i tak to najlepszy tytuł na ds to już napewno nie w całej serii TLoZ.MasterLink pisze:Dobra, jeden minus - wkurzający dungeon o nazwie Temple of The Ocean King.
CJ, Spróbuj sam. Bez przesadyzmu ta gra jest na tyle łatwa że dasz sobie radę sam. Inwencji i ambicji troszkę.
Wróć do „Legend of Zelda: Phantom Hourglass”