Wasze opinie...
Moderator: Moderatorzy
nokash pisze:Ja już ją mam. Teraz gram. Don't disturb
[url=http://images29.fotosik.pl/100/5c32571b784a6f83m.jpg]Obrazek[/URL]
bez obrazy nokash ale to jest podruba
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
sEbeQ13 pisze:bez obrazy nokash ale to jest podruba
Podróba Nie możliwe. Mam identyczną.
Ostatnio zmieniony 22 lutego 08, 14:15 przez MasterLink, łącznie zmieniany 1 raz.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Nie wiem po czym Squall wywnioskował, że to podróbka. Cartridge jest wykonany dobrze, naklejka naklejona prosto i nie odrywa się. W dodatku piraci nie podrabiają pudełek bo koszt jest za duży (często samotne carty z grami na aukcjach internetowych to podróbki). Moim zdaniem to oryginał. Jaki kolor ma szyna z tyłu carta? Jak złota- oryginał, czarna-pirat.
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Może Squall myślał, że istnieje tylko jedna okładka >>> taka <<<
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
MasterLink pisze:Może Squall myślał, że istnieje tylko jedna okładka >>> taka <<<
A propos widział już ktoś EU w polsce?? na allegro nie widziałem.
Gdzie jest ta szyna?? te wystające złote "paski" z karta?? poprzez które ds ssie grę?
Ale walnęliście offtopa. OK co ja mogę powiedziec po 2 dniach grania. Po pierwsze świetne sterowanie naprawdę, trochę się nawet obawiałem tego machania stylusem ale dopracowali świetnie (mam problem może z robieniem rolla ale poćwicze jeszcze ).
Graficznie to jak to się mówi ogień z dupy ! Wreszcie gra która może dorównać graficznie Metroidowi Animacja prześwietna - płynna i naturalna. Historia mnie wessała chociaż widzę delikatną dziecinność. Nie wiem może spodziewałem się poważniejszego klimatu. Tak czy siak jest kozacka w dalszym ciągu
Graficznie to jak to się mówi ogień z dupy ! Wreszcie gra która może dorównać graficznie Metroidowi Animacja prześwietna - płynna i naturalna. Historia mnie wessała chociaż widzę delikatną dziecinność. Nie wiem może spodziewałem się poważniejszego klimatu. Tak czy siak jest kozacka w dalszym ciągu
Wróć do „Legend of Zelda: Phantom Hourglass”