MC vs ALTTP
Moderator: Moderatorzy
MC vs ALTTP
Napiszcie tutaj ktora gre sposrod tych dwoch bardziej cenicie, klasycznego Zeldzika ze Super Nintendo czy ubarwiony kolorami teczy minish cap z GBA
Ostatnio zmieniony 18 listopada 07, 00:06 przez ko1n87, łącznie zmieniany 2 razy.
---
Zbanowany
---
[Mr.M]
Zbanowany
---
[Mr.M]
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Trudny wybór... niech będzie MC
PS: Możesz dać ankietę?
PS: Możesz dać ankietę?
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
fajnie ze tyle osob odp na ten temat:)
>>wiem ze te zelde mozna sciagnac zewszad:D
>>jest rom na snesa i na gba (na gbosa nieco ulepszona no nie:P i ta bonusowa swiatynia )
moim zdaniem w obie zeldy mozna stac sie mistrzem:D i przechodzic swiatynie na luzie..nie jestem pewny ktora mialbym adorowac wiecej..z jednej strony Minish Cap ma troche z OOT co lubie..ale z drugiej Alttp chyba zawsze bylo dla mnie takie tajemnicze i to najbardziej mnie sklania do wybrania ALTTP jako moja ulubiona sposrod nich
>>wg mnie stopnie trudnosci w obu zeldach sa jednakowe..zalezy to wiecej od poziomu sprytnosci uzytkownika hihi
>>wiem ze te zelde mozna sciagnac zewszad:D
>>jest rom na snesa i na gba (na gbosa nieco ulepszona no nie:P i ta bonusowa swiatynia )
moim zdaniem w obie zeldy mozna stac sie mistrzem:D i przechodzic swiatynie na luzie..nie jestem pewny ktora mialbym adorowac wiecej..z jednej strony Minish Cap ma troche z OOT co lubie..ale z drugiej Alttp chyba zawsze bylo dla mnie takie tajemnicze i to najbardziej mnie sklania do wybrania ALTTP jako moja ulubiona sposrod nich
>>wg mnie stopnie trudnosci w obu zeldach sa jednakowe..zalezy to wiecej od poziomu sprytnosci uzytkownika hihi
---
Zbanowany
---
[Mr.M]
Zbanowany
---
[Mr.M]
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
-
- Zora
najbardziej ona mnie przypomina OoT
Ponoc OoT to ALttP 3D... Ale podobienstwa sa tylko w zbieraniu przedmiotow (tzn. najpierw 3 jakies tam kamienie duchowe/naszyjniki, a potem 7 medalionow/krysztalow). Innych podobienstw nie widze oO
Anyways, obie gry mi sie podobaly. MC byla zabawna, wydawala mi sie takim wprowadzeniem do Wind Wakera troche (tzn. ten sam styl, postacie itd...). Ale ALttP byla znacznie dluzsza (uh... nadal jest... jestem w tej lodowej swiatyni i nie umiem przejsc, bo mnie ciagle cos zabija XD' ) no i Dark World byl ciekawy. Haha, i rozowe wlosy Linka XDDDD
Podobal mi sie w MC Ezlo. A w ALttP nie mielismy nikogo do 'pomocy' i to tez mi sie podobalo.
Z reszta, obu gier nigdy nie przeszlam, utknelam gdzies w 3/4 ALttP, a w MC stracilam save *aha... sama se go usunelam... XD' *
Ale chyba zaglosuje na ALttP, bo mnie bardziej wciagnela i chcialo mi sie klac, jak nieumialam przejsc, a w MC swiatynie sie przechodzi w kilka minut (ostatnio zaczelam od poczatku grac, by pomoc memu koledze, bo go wprowadzam w swiat Zeldy i pokazalam mu MC... kurcze, pierwsza swiatyia to gora 10 min... o__O').
No i w ALttP byla ladna ZELDA~! Jak patrze na oficjalny artwork z gry to az chce mi sie ja narysowac, te wszystkie detale na jej bransoletach.. aw... tylko ze zmienili jej potem w angielskiej wersji na jakas niebieska kiecke, wyglada jak sluzka ~.~' Tylko, ze na spricie ma dalej ta swoja rozowa... ahh.... XDD
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
Achaaa...To Zelda na pierwszych artworkach naprawde tak wygladala! O wiele ladniej niz w tej niebieskiej..
Wogole mi sie Zelda w LttP podobala- w tej czesci przestawala ona byc "Damsel in distress"- to znaczy nadal nia byla, ale juz poprosila SAMA Linka o pomoc, SAMA mu droge do sanktuarium pokazala, miala magiczna moc....Wogole motyw z 7 dziewicami od Medrcow mi sie podobal. Nadawalo to mroczniejszy klimat...To skladanie w ofierze O_o No i muzyczka przy logo gry i przy historii Golden Land. Ta druga byla taka niepokojaca...Miala cos w sobie. Chetnie bym ja uslyszala w lepszej jakosci...
Wogole mi sie Zelda w LttP podobala- w tej czesci przestawala ona byc "Damsel in distress"- to znaczy nadal nia byla, ale juz poprosila SAMA Linka o pomoc, SAMA mu droge do sanktuarium pokazala, miala magiczna moc....Wogole motyw z 7 dziewicami od Medrcow mi sie podobal. Nadawalo to mroczniejszy klimat...To skladanie w ofierze O_o No i muzyczka przy logo gry i przy historii Golden Land. Ta druga byla taka niepokojaca...Miala cos w sobie. Chetnie bym ja uslyszala w lepszej jakosci...
She's got everything I need, pharmacy keys