Quiz Twilight Princess

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 23 grudnia 07, 19:54

No fakt jeszcze Telma :P

PS: Oddaję kolejkę, jakoś nie mam pomysłu na pytanie :P
Obrazek
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Awatar użytkownika
Boryn
Zastępca redaktora naczelnego
Kontaktowanie:

Postautor: Boryn » 24 grudnia 07, 09:24

Podaj imię Majora z Wioski Ordon...
Obrazek[center]Zapunktuj.pl. Zdobywaj różne nagrody: Przelewy PayPal w wysoko?ci 5 -200 zł, konsole PS3, PSP, doładowania telefonów w wysoko?ci 5 - 100 zł i wiele innych. Kliknij w logo, zarejestruj się i bierz udział w loteriach i zdobywaj masę punktów, które możesz wymienić na wiele nagród.[/center]

Awatar użytkownika
Karn
VIP
VIP

Postautor: Karn » 26 grudnia 07, 15:21

----> "Bo" <----

Co śniło się dziewczynce o imieniu Agitha?
:roll:

Awatar użytkownika
Wertyp
Zora
Zora

Postautor: Wertyp » 26 grudnia 07, 21:38

Że polatała z motylkami ;)
Oddaję pytanie (jeśli dobrze of course ;) )
~Burn the land and boil the sea
You can't take the sky from me~

Awatar użytkownika
Boryn
Kontaktowanie:

Postautor: Boryn » 14 stycznia 08, 11:40

Hehe nie mam pomysłu, więc może takie, ile jest w grze ryb i jak je złowić?
Obrazek[center]Zapunktuj.pl. Zdobywaj różne nagrody: Przelewy PayPal w wysoko?ci 5 -200 zł, konsole PS3, PSP, doładowania telefonów w wysoko?ci 5 - 100 zł i wiele innych. Kliknij w logo, zarejestruj się i bierz udział w loteriach i zdobywaj masę punktów, które możesz wymienić na wiele nagród.[/center]

johnyu
Goron
Goron

Postautor: johnyu » 14 stycznia 08, 17:09

Chyba 8+piranie, ale jak złowić to nie mam pojęcia.
Kuchar's mentor :)

Awatar użytkownika
Boryn
Kontaktowanie:

Postautor: Boryn » 14 stycznia 08, 20:07

A skąd znasz piranie? a w pyt. trzeba dać nazwę oraz sposób złowienia...

johnyu
Goron
Goron

Postautor: johnyu » 14 stycznia 08, 21:19

Piranie - te rybki szkieletowate, które można znaleźć np. w Water Temple.
Sposobu złowienia nie znam, więc czekam aż ktoś inny odpowie.

Wondercrow
Zora
Zora

Postautor: Wondercrow » 14 stycznia 08, 22:06

Jest 8 ryb.
- Gillfish, sa praktycznie wszedzie, latwo je zlapac.
- Reekfish, tylko w Zora's Domain przy Mother and Child Rock z uzyciem kolczyka Ralisa.
- Ordon Catfish, w Ordonie i w Fishing Pond, latwo je zlapac, niestety... (zawsze jak chcialam cos zlowic, to mi sie catfish zlawial ~~' )
- Hylian Pike, takze w Fishing Pond i takze w niektorych rzekach w okol Hyrule, latwo zlapac
- Hylian Bass, jak wiekszosc takze w Fishing Pond, wydaje mi sie, ze troche trudniej je zlapac w czasie lowienia ze splawikiem... ale chyba mala jest roznica.
- Hylian Loach (hah, legendarny Twilight Fish?), mlode mozna znalezc w jeziorku Lanayru, bardzo latwo je wtedy zlapac, dorosle mozna tylko w lecie w Fishing Pond i tylko po zlowieniu reszty ryb, najlepiej z Frog Lure albo Sinking Lure.
- Skullfish, w Zora's Temple... jako, ze lapia wszystko co im sie napatoczy, to i haczyk laduje w ich paszczach, ale nie laduja w spisie zlowionych ryb xC
- Bombfish, prawdopodobnie tylko w Water Temple sa, ale zlowic sie ich nie da...

Nie wiem, czy dokladnie o to chodzilo, na tych splawikach sie nie znam wiec nie bede wymieniac co na jaka rybe lepiej dziala ^^;

Awatar użytkownika
Boryn
Kontaktowanie:

Postautor: Boryn » 16 stycznia 08, 11:14

Wondercrow, Zadajesz ;)

Wondercrow
Zora
Zora

Postautor: Wondercrow » 16 stycznia 08, 11:23

Hmmh... Ok. Dwa miejsca w poludniowym (?) polu Hyrule, gdzie mozna spotkac Agithe (nie mam innego pomyslu XD' )

Awatar użytkownika
Boryn
Kontaktowanie:

Postautor: Boryn » 17 stycznia 08, 10:06

Chodzi Ci o te miejsca?:
1. W jej domu ( Hyrule Town )
2. W ogrodzie zamku, wychodząc południowym wyjściem z Hyrule Town

Wondercrow
Zora
Zora

Postautor: Wondercrow » 17 stycznia 08, 10:52

Nie, chodzi o dwa punkty w poludniowym polu Hyrule (wlasnie w tym ogrodzie). Nie, jak idzie do domu ani nie jej dom.

johnyu
Goron
Goron

Postautor: johnyu » 17 stycznia 08, 16:18

Nie jestem pewien, ale chyba ją widziałem w okolicy tego kolesia sprzedającego olej do lampy. Chociaż może mnie po prostu pamięć zawodzi. :P

Wondercrow
Zora
Zora

Postautor: Wondercrow » 17 stycznia 08, 16:24

Mala dziewczynka poszlaby tak daleko? o.O' Chyba, ze jest jescze jakis gosciu, o ktorym nie wiem.
W kazdym badz razie, nie. To sa dwa punkty w ogrodzie, zaraz po przejsciu przez poludniowe wejscie miasta Hyrule (na tamtej 'planszy' pojawia sie nawet White Wolf).

Wróć do „Legend of Zelda: Twilight Princess”