Plemiona
Moderator: Moderatorzy
Plemiona
Znam taką grę, która nazywa się Plemiona. To jest gra na stronie internetowej rejestrujesz się za darmo i grasz. To gra średniowieczna. Grajcie na 4 świecie bo jest jednym z najlepszych i ja tam gram . Piszcie jeśli znacie tą grę lub inne takie sprawy związane z tą grą. Tu jest link na strone http://www.plemiona.pl/.
Maco, jednak wolę np. ściągnąć sobie na dysk klienta GuildWars i grać Zresztą takie browserówki cholernie zobowiązują, np. w Red Dragonie co chyba 3 dni musiałem się zalogować, inaczej punkty rozwoju przepadły, a ja z reguły nie lubię czuć się do gry przywiązany, tzn. gram wtedy,kiedy chcę, a nie wtedy, kiedy muszę :>
Gra sie podoba ale potem sie nudzi Miałem 70 tyś pnktów
@Gameel123
Po 1 WoW to gra (MMORPG) a plemiona Gra Browse przez przeglądarke czy jakoś tak..
Po 2 Widzisz wioske klikasz na budynek budujesz.. wojsko ... gadasz na plemieniu,podbijasz innych...Ale większość ludzi to odrzuca bo nic nie widac co się tam dzieje żadnych animacji no nie?
@Gameel123
Po 1 WoW to gra (MMORPG) a plemiona Gra Browse przez przeglądarke czy jakoś tak..
Po 2 Widzisz wioske klikasz na budynek budujesz.. wojsko ... gadasz na plemieniu,podbijasz innych...Ale większość ludzi to odrzuca bo nic nie widac co się tam dzieje żadnych animacji no nie?
FALCON PAWNCH!