Zelda Mobile
Moderator: Moderatorzy
- Boryn
- Zastępca redaktora naczelnego
- Kontaktowanie:
rafciopop pisze:fajna gra, ale w pewnym momencie staje :/ nie moge przejsc 4 swiatyni bo jest... pusta... wie ktos co trza zrobic w 1 pomieszczeniu?? :/(mam blue tunike i .... ten taki.... mostek xD )
Sprawdź wersję Demo gry, masz na pewno Zelda Mobile Version 2, a najnowsza to V3, V3 ma 6 świątyń, wczoraj akurat je przeszedłem;)
zgadzam się z przedmówcą . poza tym na skrinach Link ma czerwoną tunikę a jej w demo V3 zdobyć jeszcze nie można albo ja nie znam miejsca gdzie można ją znaleźć . w ostatniej świątyni wszystkie drzwi są zablokowane głazami i tabliczki informujące o tym że to ostatnie demo a kolejna wersja to będzie wersja pełna ale jeszcze w wazie testów .
itemy jakie są narazi dostępne to :
1. Bomby
2. Drewniana tarcza
3. Lustrzana tarcza
4. niebieska tunika
5. Miecz L2 niebieski
6. legendarny miecz hyrule
7. Miecz L1
8. Tratfa
9. Lampa
10. hak z liną
11. sakwa na rubię L2
12. łuk
ponadto mażemy zebrać na razie tylko 12 serc
itemy jakie są narazi dostępne to :
1. Bomby
2. Drewniana tarcza
3. Lustrzana tarcza
4. niebieska tunika
5. Miecz L2 niebieski
6. legendarny miecz hyrule
7. Miecz L1
8. Tratfa
9. Lampa
10. hak z liną
11. sakwa na rubię L2
12. łuk
ponadto mażemy zebrać na razie tylko 12 serc
Evil Man ]:->
Sprzeczanie się w Internecie jest jak udział w paraolimpiadzie. Nieważne kto wygrywa - i tak jeste? downem.
U mnie to wygląda mniej więcej tak:
[link]
... Czyli to wina telefonu? A nie wiecie może jak to zmienić? Bo lekko przeszkadza w grze
[link]
... Czyli to wina telefonu? A nie wiecie może jak to zmienić? Bo lekko przeszkadza w grze
Mr.M pisze:U mnie to wygląda mniej więcej tak:
[link]
Pomogła by aplikacja Resize me Ale twój komórek nie ma symbiana prawda?
Wróć do „Wszystkie gry z serii Legend of Zelda pod komputer”