Ulubiony zespół/rodzaj muzyki...
Moderator: Moderatorzy
- nierdzik ;)
- Kokiri
Ulubiony zespół/rodzaj muzyki...
Kontynuacja starego tematu "Pitera", a skoro mamy nowych ziomków to proponuje go kontynuować... a więc "teraz wypowiadajcie się jak chcecie, co wam w duszy gra!" (Piter )
[ Dodano: Czw 17 Mar, 2005 ]
Ej no, co Wy
[ Dodano: Czw 17 Mar, 2005 ]
Ej no, co Wy
...Windmill, Windmill for the land, learn forever hand in hand...
Weź się koleś nie ośmieszaj...zanim założysz następną taką sonde zważ sobie porządnie głowe! Masz neta to poszukaj sobie wiadomości na temat różnicy hip-hopu i rapu. I usuń ten hip-hop z listy (chociaż chyba już się nie da)... Kurywa naprawde mam ochote zrobić ci włama do kompa i nauczyć cie szacunku, bo w tym momencie mnie obraziłeś robiąc taką sonde bez podstawowych wiadomości. Można się załamać nad twoim rozważnym posunieciem...eh...^%*^%*%)(&)(&(%&%*!!!!
- nierdzik ;)
- Kokiri
Podejżewam, że te dwa ostatnie posty nad tym co właśnie pisze, zostały nadane z psychiatryka....miłego leczenia życze.
Apropo tego:
Jeśli wierzycie w jakiegoś boga, czy coś tego typu to radze wam sie modlić...o rozum.
Peace.
Apropo tego:
Zero pisze:rap jest muzyką(kto to tak nazwał, to przecież muzyka nie jest:P)
nierdzik pisze:Zrobiłem ten Hip-Hop w ostateczności (jakby ktoś tego słuchał:P) i proszę mnie NIE OBRAŻAĆ !!!
Jeśli wierzycie w jakiegoś boga, czy coś tego typu to radze wam sie modlić...o rozum.
Peace.
- nierdzik ;)
- Kokiri
Masz racje, bez sensu jest pisać do kogoś, kto i tak nie zrozumie esencji sprawy...
Tak nawiasem .....system of a down to banda geji, już wiem dlaczego jesteś ich fanem..Serj Tankiana zadowala się ze swoją matką każdego wieczora...
"muzykę robią w trakcie stosunku ze sobą"
....ależ jak można się rzucać o to, że mogłem znaleźć nieprawdziwe wiadomości i wypisuje je tutaj...przecież to nie jest ważne [według ciebie]...
Przeczytałeś ? Wiec włącz sobie ich muzyke (jeśli można nazwać to stękanie muzyką ) i życze miłego praktykowania ich nawyków hehe
Zrozum człowieku swój błąd [czyt. brak mózgu] i sie już nie ośnieszaj, tylko siedź cicho.
Tak nawiasem .....system of a down to banda geji, już wiem dlaczego jesteś ich fanem..Serj Tankiana zadowala się ze swoją matką każdego wieczora...
"muzykę robią w trakcie stosunku ze sobą"
....ależ jak można się rzucać o to, że mogłem znaleźć nieprawdziwe wiadomości i wypisuje je tutaj...przecież to nie jest ważne [według ciebie]...
Przeczytałeś ? Wiec włącz sobie ich muzyke (jeśli można nazwać to stękanie muzyką ) i życze miłego praktykowania ich nawyków hehe
Zrozum człowieku swój błąd [czyt. brak mózgu] i sie już nie ośnieszaj, tylko siedź cicho.
- nierdzik ;)
- Kokiri
Buahahaha ----> Merdock ----> to jest śmieszne! Jestem Metalem, a obrażając Metal, obrażasz mnie... czy taq czy siaq... to jest śmieszne i bez sensu :] (A SOAD to nie geje :/ ----> to było głupie --- myślisz że komuś zaimponujesz takim czymś? Ja mam 13lat, a ty 18, a patrzysz na wszystko z definicji dziecka )
[ Dodano: Pią 18 Mar, 2005 ]
A z resztą ta część forum jest po to, aby Ludzie wyrażali swoje opinie na temat muzyki! (a taq właściwie mam 14 [niedawno skończyłem i mam wizje przeszłości ]) Więc bardzo proszę skończmy ten głupi spór!
[ Dodano: Pią 18 Mar, 2005 ]
A z resztą ta część forum jest po to, aby Ludzie wyrażali swoje opinie na temat muzyki! (a taq właściwie mam 14 [niedawno skończyłem i mam wizje przeszłości ]) Więc bardzo proszę skończmy ten głupi spór!
...Windmill, Windmill for the land, learn forever hand in hand...
Zero pisze:I w ten wspaniały sposób powinieneś dostać ostrzeżenie za obrażanie nierdzika
Według tego co mówisz to on powinien otrzymać je wcześniej.
nierdzik pisze:Jestem Metalem, a obrażając Metal, obrażasz mnie...
Tak, obraziłem cię [ jeżeli jesteś prawdziwym metalem, a nie pozerem to powinieneś to tak odebrać]...ale zrobiłem to tylko po to, abyś zrozumiał, że wcześniej ty obraziłeś mnie, bo dla mnie obrażanie kogoś to nie jest żadna przyjemność. Daje sobie siana, ale tylko dlatego, że chyba nie mam szans na wystłumaczenie ci tego, bo i tak nie zrozumiesz...
- nierdzik ;)
- Kokiri
Zważając na to, że macie po te swoje 13 lat, nie będe z wami dyskutował na ten temat...bo już się przekonałem, że jeszcze nie zdajecie sobie sprawy, że muzyka może być dla człowieka jedną z najważniejszych rzeczy w życiu.
Zero...czytaj dokładnie posty, jeżeli jesteś choć trochę inteligentny to zrozumiesz../apropo twojej ostatniej wypowiedzi/
Zero...czytaj dokładnie posty, jeżeli jesteś choć trochę inteligentny to zrozumiesz../apropo twojej ostatniej wypowiedzi/
- nierdzik ;)
- Kokiri