Zelda Ocarina of Time Survivor!(ZELDA)
Moderator: Moderatorzy
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
Strzelam do Sarii (hihihi)
Hmmm ona jest za bardzo poważną osobą jak dla mnie xD
Na dodatek jako prezent pożegnalny dała linkowi okarynę ... drewnianą ... spoko ... mogła się bardziej postarać i dać glinianą ... a tak to ta drewniana może zgnić w środku od nadmiaru śliny xD (a tak na serio to zdaje mi się że jest z drewna ponieważ ma kojarzyć się z lasem )
I jak już Krupcio napisał za mało jej
EDIT :
Nokash ... wąchałeś ją ? -_-"
Hmmm ona jest za bardzo poważną osobą jak dla mnie xD
Na dodatek jako prezent pożegnalny dała linkowi okarynę ... drewnianą ... spoko ... mogła się bardziej postarać i dać glinianą ... a tak to ta drewniana może zgnić w środku od nadmiaru śliny xD (a tak na serio to zdaje mi się że jest z drewna ponieważ ma kojarzyć się z lasem )
I jak już Krupcio napisał za mało jej
EDIT :
nokash pisze: bo jedzie od niej mlekiem
Nokash ... wąchałeś ją ? -_-"
Ostatnio zmieniony 19 czerwca 08, 12:55 przez Malonka, łącznie zmieniany 2 razy.
Dzisiejszej nocy strzałą z łuku Bl@ster'a została postrzelona ... Saria !
Szkoda, że wcześniej nie mogłem wchodzić na neta (przeprowadzka, szkoła, nożna itp. )
Jedynym, prostym powodem dlaczego nie lubię tej małej Skrzatki xD to ...
eeee .... no cóż .... do niej tak naprawdę nic nie mam, ale pozostałe panie mianowicie : Księżniczkę Ruto oraz Malon lubię. Z tego faktu iż Saria jest mi obojętna, to do niej celuję swoją strzałę.
Szkoda, że wcześniej nie mogłem wchodzić na neta (przeprowadzka, szkoła, nożna itp. )
Jedynym, prostym powodem dlaczego nie lubię tej małej Skrzatki xD to ...
eeee .... no cóż .... do niej tak naprawdę nic nie mam, ale pozostałe panie mianowicie : Księżniczkę Ruto oraz Malon lubię. Z tego faktu iż Saria jest mi obojętna, to do niej celuję swoją strzałę.
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
Ok. Strzały rozłożyły sie tak:
Saria:MasterLink,Kruppol,Lakitu,Malonka,Bl@aster,
Ruto:Wertyp,Blizzard, eviltwin1
Malon:Wondercrow,Boryn,nokash +mój strzał.
Przechodzi Ruto przełomową-bo szkolno-wakacyjną rundę.
Chętnie zaliczyłabym głos Hipo, ale nie bardzo rozumiem, czy strzelał do Malon, czy do Ruto. Przepraszam i sorki, że tak późno-nieszczęście zwane próbami przed zakończeniem roku o tym zadecydowało.
a BTW, widzę, że 3 postacie dość dobrze sie sprawdzają-w miarę dobrze sie rozkładają strzały. Trzeba pomyśleć na przyszłość no ale to po tym survie.
Runda dziesiąta
Ganondorf kontra Navi. Właśćiciel zUego uśmiechu, rudych włosów , czarnego rumaka i Triforce'a kontra mała wróżka-nawigator.
Ugh, co za okrucieństwo.
Runda do poniedziałku 15
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Strzelam do Ganondorfa, niech sie nie cieszy za bardzo xD Ja mu solą w oku!
Saria:MasterLink,Kruppol,Lakitu,Malonka,Bl@aster,
Ruto:Wertyp,Blizzard, eviltwin1
Malon:Wondercrow,Boryn,nokash +mój strzał.
Przechodzi Ruto przełomową-bo szkolno-wakacyjną rundę.
Chętnie zaliczyłabym głos Hipo, ale nie bardzo rozumiem, czy strzelał do Malon, czy do Ruto. Przepraszam i sorki, że tak późno-nieszczęście zwane próbami przed zakończeniem roku o tym zadecydowało.
a BTW, widzę, że 3 postacie dość dobrze sie sprawdzają-w miarę dobrze sie rozkładają strzały. Trzeba pomyśleć na przyszłość no ale to po tym survie.
Runda dziesiąta
Ganondorf kontra Navi. Właśćiciel zUego uśmiechu, rudych włosów , czarnego rumaka i Triforce'a kontra mała wróżka-nawigator.
Ugh, co za okrucieństwo.
Runda do poniedziałku 15
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Strzelam do Ganondorfa, niech sie nie cieszy za bardzo xD Ja mu solą w oku!
She's got everything I need, pharmacy keys
-
- Zora
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Strzał do Navi. Ganondorf to jedyna konkretna zła postać w serii. Zant, Vaati itp. to przy nim chłystki.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Wróć do „Legend of Zelda: Ocarina of Time/Zelda64”