Zelda Ocarina of Time Survivor!(ZELDA)

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
anmarolka
Zora
Zora

Postautor: anmarolka » 24 lipca 08, 19:16

Ale chyba juz po glosowaniu :D
Obrazek

I SEE YOU

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 24 lipca 08, 19:28

Ta runda skończyła się już wczoraj. Survival wygrał o ile się nie mylę Ganondorf. W zasadzie mi to obojętne bo lubię i Zelde i Ganondorfa i Linka (który odpadł we wcześniejszej rundzie).

PS: I w ogóle to od początku było wiadome, że wygra jedna z tych trzech postaci (czyli L, Z, G). :)

[glow=yellow]EDIT: Mój błąd - wygrała Zelda.[/glow] :)
Ostatnio zmieniony 25 lipca 08, 15:29 przez MasterLink, łącznie zmieniany 2 razy.
Obrazek
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Wondercrow
Zora
Zora

Postautor: Wondercrow » 24 lipca 08, 19:41

Proponuję, jakby był następny survival innej Zeldy, np TP, to niech nie będzie głównych herosów (jak TP: Midna, Link, Zelda, Ganondorf). Bo potem są uzasadnienia takie jak "bo bez niej/niego nie byłoby LoZ"... to też jest jakieś uzasadnienie, ale i tak w tedy tamta osoba nie szczela do osoby której nie lubi (ja miałam szczelać do Linka, ale akurat tak wypadły rundy że nie mogłam nie szczelić do postaci, z którą "toczył pojedynek" >:C)...

Dobra, czekamy na oficjalne przeliczenie głosów itp. itd. D:

Awatar użytkownika
Ali
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: Ali » 24 lipca 08, 20:20

Klops ^^. Cóż oficjalnie przyjmijmy, że mój strzał do Zeldy był taki ostateczny, podsumowujący survival :D. Jestem za pomysłem Wondercrow, bo postacie główne są ponad innymi w tego typu zabawach.
zysza.nl
Papiez Kosciola Piwnicznego
&
Prezes Fundacji Ratowania Piwnic Powojennych

Awatar użytkownika
Bl@ster
Goron
Goron

Postautor: Bl@ster » 24 lipca 08, 20:29

A może zrobić survival z bossami (wszystkie części ZELDY) xD w którym wyjawilibyśmy Króla potworów.
Obrazek

Awatar użytkownika
ganon
VIP
VIP

Postautor: ganon » 24 lipca 08, 22:05

Jeżeli nie liczyć głosu Ali to był by remis ale jak jest remis to DA odlicza swój strzał. SURVIVOR WYGRAŁ GANONDORF!
I twój pomysł Bl@ster jest całkiem niezły tylko trzeba by odliczyć Ganondorfa o on był już w jednym Survie.
Obrazek
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"

Shigeru Miyamoto

Awatar użytkownika
Deedlith_Anthy
Szlachetny Hylianin
Szlachetny Hylianin

Postautor: Deedlith_Anthy » 25 lipca 08, 15:17

Oto strzaly finalowej rundy:
Zelda:Wondercrow,Blizzard,Boryn,Hipo,hitex,Wertyp(6)(Aliemu nie zaliczyłam, bo po czasie)
Ganondorf:Deedlith_Anthy,MasterLink,nokash,anmarolka,ganon,Bl@ster,Karn(7)
Oficjalnie oglaszam, ze wygrala Zelda, księżniczka Hyrule ^_^
Co do nastepnego survivora-popieram Wond, mnie również lekko denerwowało nagradzanie postaci za nic(no bo czy to Ganona jakaś cecha charakteru czy coś, ze w każdej Zeldzie jest? Tak sobie twórcy wymyślili, dla ułatwienia.Tak samo Link). Zaraz założę temat tyczacy sie propozycji kolejnego surva( >>KLIK<< ;) )
A. Proszę o zamknięcie tematu ;)

Ali: Zgodnie z życzeniem zamykam ^^
Ostatnio zmieniony 25 lipca 08, 16:32 przez Deedlith_Anthy, łącznie zmieniany 2 razy.
She's got everything I need, pharmacy keys

Wróć do „Legend of Zelda: Ocarina of Time/Zelda64”