Propozycje kolejnych forumowych Survivorów
Moderator: Moderatorzy
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
Propozycje kolejnych forumowych Survivorów
Ponieważ zakończył się pierwszy survivor, ktory wcale niezle nam poszedł i( o dziwo) miał całkiem niezłą frekwencje-czas na propozycje następnych zabaw
Moje propozycje:
-Pojedynek wszystkich Linków ze wszystkich Zeld(dedykowane fanom tego pana )
-Pojedynek Majora's Mask
-Pojedynek TP(ale tym kto inny musiałby się zająć..za slabo znam ta grę)
Ali: ankieta dodana
Moje propozycje:
-Pojedynek wszystkich Linków ze wszystkich Zeld(dedykowane fanom tego pana )
-Pojedynek Majora's Mask
-Pojedynek TP(ale tym kto inny musiałby się zająć..za slabo znam ta grę)
Ali: ankieta dodana
Ostatnio zmieniony 25 lipca 08, 17:20 przez Deedlith_Anthy, łącznie zmieniany 3 razy.
She's got everything I need, pharmacy keys
-
- Zora
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Pojedynek wszystkich Linków lub pojedynek postaci z TP, ale stawiam raczej na to pierwsze. xD
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
No to ja również głosuję na linkowy survivor, chociaż pozostałe propozycje też są fajne. W Majora's Mask było dużo postaci, którym zbudowano osobowość, mieli swoje problemy itp.
W TP właściwie też, ale to może zostawmy na później. Właściwie to ja mógłbym TP-owego survivora poprowadzić, ale nie wiem, czy będę miał czas. Jak na razie - pojedynek Linków.
W TP właściwie też, ale to może zostawmy na później. Właściwie to ja mógłbym TP-owego survivora poprowadzić, ale nie wiem, czy będę miał czas. Jak na razie - pojedynek Linków.
~Burn the land and boil the sea
You can't take the sky from me~
You can't take the sky from me~
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
Ok. No wiec najpierw zrobimy surva Linkowego, a potem Majorowego. Później-albo TP, albo cos innego, jak komuś lepszy pomysł przyjdzie do głowy.
Co do Linkowego survivora, to chyba takich zawodników dam:
Link z Zelda I i II (to ta sama postać, prawda? Jak się mylę, to mnie poprawcie, żeby bałaganu nie było XD)
Link z Link To The Past
Link z Link's Awakening(No chyba, ze ich potraktować jako jedna postać, tzn Linka z LttP i tego z LA, a zamiast tego rozczepić Linka OoT/MM na Adult i Young)
Link z Oracle of Seasons/Ages
Link z OoT/MM
Link z WW/PH
Link z TP
+Specjalny, Tajemniczy Uczestnik Survivora
A.Wertyp, byłoby super, gdybyś mógł poprowadzić Tłajlajtowego surva(oczywiście jeśli dojdzie do niego)^^
Co do Linkowego survivora, to chyba takich zawodników dam:
Link z Zelda I i II (to ta sama postać, prawda? Jak się mylę, to mnie poprawcie, żeby bałaganu nie było XD)
Link z Link To The Past
Link z Link's Awakening(No chyba, ze ich potraktować jako jedna postać, tzn Linka z LttP i tego z LA, a zamiast tego rozczepić Linka OoT/MM na Adult i Young)
Link z Oracle of Seasons/Ages
Link z OoT/MM
Link z WW/PH
Link z TP
+Specjalny, Tajemniczy Uczestnik Survivora
A.Wertyp, byłoby super, gdybyś mógł poprowadzić Tłajlajtowego surva(oczywiście jeśli dojdzie do niego)^^
She's got everything I need, pharmacy keys