Jak myślicie, kto był najbliższą osobą dla Linka?

Moderator: Moderatorzy

Kto był osob? najbliższ? Linkowi ?

Zelda
23
33%
Saria
25
36%
Malon
3
4%
Ruto
2
3%
Great Deku Tree
0
Brak głosów
Navi (zmieniony z Ralts by Ali)
10
14%
Impa
0
Brak głosów
Inny bohater
6
9%

Liczba głosów: 69

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 4 sierpnia 08, 12:54

Gerudo pisze:ja głosuje na Zelde Przecież na końcu gry się żenią

Obrazek

Sry, ale gdzie to wyczytałeś w fanfikach o OoT? A może odkryłeś przez przypadek jakieś alternatywne zakończenie OoT? A może to jest właśnie ten sekret OoT o którym mówił Miyamoto? Litości...
Ostatnio zmieniony 4 sierpnia 08, 13:02 przez MasterLink, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

gonzi
Kokiri
Kokiri

Postautor: gonzi » 4 sierpnia 08, 13:02

ja myślę ze najbliższą osoba linka jest zelda
ale mogę też sie mylic

johnyu
Goron
Goron

Postautor: johnyu » 4 sierpnia 08, 18:38

Lol, tak, zwłaszcza Zelda się żeni z Linkiem. :P
Kuchar's mentor :)

Kwazio
Kokiri
Kokiri

Postautor: Kwazio » 25 września 08, 17:17

Sari byla najblizsza linkowi i chyba ona nauczyla go grac na okarynie a navi wiecie zawsze przy nim :P :roll:
Obrazek
Obrazek
Czas na Wii moze uda sie zebrac kase (Boże Dopomóż :P)

Awatar użytkownika
BigMac64
Kokiri
Kokiri

Postautor: BigMac64 » 11 października 08, 09:20

Moja odpowiedz niektorym moze sie wydac dziwna bo nie widzialem zeby ktos o tym pisal wczesniej, ale wedlug mnie najblizsza postacia dla Linka jest ... Epona. To właśnie z nią spędza chyba najwiecej czasu, jest mu oddana i chociaz to zwierze to z reszta osob nie ma takiego bliskiego kontaktu bo jak to w grze bywa Link jest samotnikiem, a Epona od zawsze byla z nim i mysle ze to właśnie Epona jest najblizsza Linkowi. Kiedys wlaśnie nawet na jakies stronie czytałem o tym ze nawet ludzie co pracowali nad OoT stwierdzili ze wiez łączaca Linka i jego konia jest najwieksza przyjaznia w tej grze i to ona jest najblizsza bohaterowi

Awatar użytkownika
Kruppol
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Kruppol » 11 października 08, 17:10

O kurw...Rozumiem ze w TP Ale OoT .. Ludzi łączyć z zwierzętami .. ile razy ona nam była potrzebna 3 ? Boże..
Obrazek
FALCON PAWNCH!

Awatar użytkownika
BigMac64
Kokiri
Kokiri

Postautor: BigMac64 » 11 października 08, 21:39

Co za roznica ile nam razy byla potrzebna? Rozumiem ze Ty ciagle biegales na randki z Zelda co? To ze jest ona zwierzeciem nic nie znaczy, w ankiecie tak samo jest Navi jak i drzewo Deku a chyba nie powiesz ze ludzi nigdy nic nie laczy ze zwierzetami. Dorosniesz - zrozumiesz

Awatar użytkownika
Kruppol
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Kruppol » 12 października 08, 07:29

BigMac64 pisze: Rozumiem ze Ty ciagle biegales na randki z Zelda co?

ŻE CO?!

Może z tym dorośnieciem i masz racje ponieważ między nami jest 11 lat różnicy...Ale Navi..Drzewo Deku to po 1 nie zwierzę ...Navi to Duch a Drzewo Deku to roślina tyle że gadająca.. ..
Obrazek
FALCON PAWNCH!

Awatar użytkownika
BigMac64
Kokiri
Kokiri

Postautor: BigMac64 » 12 października 08, 12:46

Z Navi i Deku chodzilo mi o to ze to nie sa ludzie a mimo wszystko sa w ankiecie, wiec tak samo teoretycznie Epona moze byc i takie jest moje zdanie, a co do tego co ci napisalem z Zelda to to ze koń byl mu blizszy bo ciagle Link ma z nim kontakt a Zelde w sumie spotyka pare razy i raczej nie maja czasu na poznawanie sie. To Epona jest jego jedynym (poza duszkiem) towarzyszem przez cale zycie.

Wondercrow
Zora
Zora

Postautor: Wondercrow » 12 października 08, 16:10

Gosh, każdy ma swoje zdanie -__-'

Według MNIE Epona jest bliska Linkowi tylko w TP, ponieważ to w końcu jego koń. A Epone w OoT tak naprawdę kradnie z Rancza Lon Lon. A to wszystko przez to, że podobało jej się jak grał tą pieśń na okarynie. I takie jest MOJE zdanie. Nie trzeba się ze mną zgadzać.

Co do osoby bliskiej Linkowi... wcześniej wypowiedziałam się, że to Saria, ale teraz podtrzymuję zdanie, że to jednak Navi. W końcu osoba bliska to nie musi być kochanka. A za Navi przecież Link wyrusza w daleką podróż i... nie wiadomo czy w ogóle udało mu się wrócić do Hyrule.

Awatar użytkownika
Sawassas
Kokiri
Kokiri

Postautor: Sawassas » 2 lutego 09, 12:19

Ja zaznaczyłem Sarię, bo dała mu okarynkę bez której by się nie obył i chyba z postaci w grze najdłużej spędził z nią czasu (bo jeszcze czasy przed proroczym snem).
Druga osoba to Navi, bo ciągle mu towarzyszyła i wspierała poradami.

PS. Wiem, że zabronione jest odświeżanie, ale sądzę, że jest dość ciekawy by go jeszcze trochę potrzymać
,,Zdrowa dusza nie odstępuje zdrowego ducha i ciała…’’

Awatar użytkownika
Deedlith_Anthy
Szlachetny Hylianin
Szlachetny Hylianin

Postautor: Deedlith_Anthy » 9 marca 09, 08:13

Saria byla bliska, ale to przyjazn zakonczona. Lubia sie, ale kazde musi isc swoja droga.....I to Sarii chyba bylo bardziej przykro niz Linkowi(typowe...dziewczyny bardziej sie przywiazuja).
A obyc sie nie mogl bez okaryny...ale okaryny czasu, ktora dala mu Zelda. Najpierw mozna to podczepic pod przymus ratowania Hyrule, ale przed Maska Majora dala mu, bo go lubila i uwazala za kogos wyjatkowego(wnioskujac z jej slow).
Navi- Nom, musiala byc bliska, i to bardzo. Troche jak Zelda, minus ewentualny aspekt romantyczny. Towarzyszka walki i przyjaciolka. Szkoda, ze go opuscila....czort wie,czemu. ok, wiem-Link to Hylian, nie Kokiri, zakonczyl swoja misje itd. Ale Navi mogla troche bardziej humanitarnie odejsc a nie odfrunac sobie bez wyjasnien.
(BTW, nie rozumiem, jak niektorzy moga uwazac, ze w MM Link szuka Skull Kida... jaki tam z niego przyjaciel? 30 razy sie go zabilo, raz czy dwa zagralo melodyjke, 2 razy zrobilo trade'a... i to nawet nie z jednym i tym samym to wszystko).
Stawiam na Zelde i Navi.

Awatar użytkownika
Link_Bohater Czasu
Kokiri
Kokiri

Postautor: Link_Bohater Czasu » 6 sierpnia 09, 15:34

Saria zdecydowanie Saria :29

Awatar użytkownika
pablo_jar
Goron
Goron

Postautor: pablo_jar » 6 sierpnia 09, 23:55

Głos na Sarię i Zeldę.
Obrazek

Awatar użytkownika
Toon
VIP
VIP

Postautor: Toon » 9 sierpnia 09, 20:37

Zaznaczyłem Zeldę ale myślę że Navi jest dla Linka równie ważna.

Wróć do „Legend of Zelda: Ocarina of Time/Zelda64”