Pytania dotyczące dysku twardego przy XBOX 360.
Moderator: Moderatorzy
Pytania dotyczące dysku twardego przy XBOX 360.
Gdzieś czytałem że jest możliwość wgrywania gier z z płyty na dysk twardy.Daje to możliwość gry bez płyty z dysku.Ale właśnie w tym sęk.Jak wgrywać te gry?Posiadam Xbox 360 Premium z dyskiem 60 GB i nie jest możliwe żeby nie było miejsca.W końcu zastało mi jeszcze do wykorzystania 48 GB.Pytam jeszcze raz.Jak wgrywać gry na dysk twardy?
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"
Shigeru Miyamoto
Ziom, pomyśl. To jest forum o serii gier na konsole Ninny, a Ty wyskakujesz z pytaniem o X'a, którego większość użytkowników najchętniej by spaliła na stosie. Może i ktoś tutaj posiada ową konsolkę i bawi się w "możliwość gry bez płyty z dysku", ale aktywność tutaj jest znikoma, więc wydaje mi się, że o wiele lepszym pomysłem będzie POSZUKAĆ SAMEMU na jakieś stronce poświęconej sprzętowi Billa, a jak SAMEMU nic nie znajdziesz to dopiero zapytać na forum dotyczącym Iksa. Poza tym, przykro mi to mówić, ale większość userów Cię tu nie lubi i wątpię, żeby zechciała Ci pomóc.
Powodzenia w SAMODZIELNYM szukaniu.
Powodzenia w SAMODZIELNYM szukaniu.
8=============D
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie: