W ile czasu przeszliście oot
Moderator: Moderatorzy
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Po przejściu MQ czuć niesamowitą satysfakcję, ale jeszcze większa jest po przejściu gry bez zbierania Hearth Containerów, czy cząstek serca. Może i zginie się dużo razy, ale przez to jest większa przyjemność z grania.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Trish pisze:Oj tak.. w MQ było czasami nad czym pogłówkowac i zo bardziej przypadał mi do gustu, niz standardowa ooT.No ale to tez nie ma specjalnego znaczenia i według mnie zasłanianie się napisem na pudełku nie ma w tym momencie wiekszego, czy mniejszego sensu.anmarolka pisze:Gra jest od 12 lat
Ale mi wtedy chodziło o to, że Gerudo napisał, że spokojnie przeszedł w wieku 5 lat, chodzi tu o bacie się tych np kościotrupów, ja w wieku 5 lat się bałem
Ostatnio pobiłem rekord w przechodzeniu z 7 do 5 dni ale postępy
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
to moze ja też??anmarolka pisze:bacie
No ale wiesz..kazdy moze bac sie czego innego. Mnie np. te kościotrup(ki)y nawet nie ruszały, a nawet ganon został przezemnie postrzegany jako nizwykle pozytywna (pod względem wyglądu) postac...i bardziej mnie fascynował jego ogonek, niż całokształt, ale to taki nawias.
A co do linku od MasterLink'a...ten gościu tak troche po wampirzemu wyszedł.
Wampiry zapraszaj?, więc tańcz!
ten ?wiat należy do tych, co nie maj? serca,
wszyscy pij? tu krew i nic się nie zmienia,
ten ?wiat należy do tych, którym brak sumienia,
niedługo ty będziesz nasz!
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
anmarolka pisze:A to "bacie" to dlatego że się rozpędziłem
Noi właśnie oto chodzi. lol
PS: W Zeldzie nie ma czego się bać - to nie RE czy inny "horror". To, że niektóre części LoZ mają mroczny klimat nie znaczy że są jakieś straszne (chyba że ktoś ma jakieś fobie).
Chociaż niektóre sceny mogą wywołać mały dreszcz. ;P
Ostatnio zmieniony 11 lutego 09, 14:29 przez MasterLink, łącznie zmieniany 1 raz.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
anmarolka pisze:5 latki mogą bać się tych kościotrupów
Mogą, ale nie musza, co nie zminia faktu, ze moga przejsć OoT w wieku 5 lat
Wampiry zapraszaj?, więc tańcz!
-
- Zora
Ej, wy się nie śmiejcie, od czterech lat jak się Skulltul bałam tak dalej się ich boję... Nawet jak jest na ścianie i właśnie w nią strzelam. <___<
Jeden jedyny raz przeszłam OoT, i to w zeszłe wakacje XD Nie jest to moja ulubiona Zelda, nie podobała mi się wodna świątynia (choć była prostrza niż mi się wydawało). Zajęło mi to z 3-4 dni... /:
Jeden jedyny raz przeszłam OoT, i to w zeszłe wakacje XD Nie jest to moja ulubiona Zelda, nie podobała mi się wodna świątynia (choć była prostrza niż mi się wydawało). Zajęło mi to z 3-4 dni... /:
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Wondercrow pisze:Zajęło mi to z 3-4 dni... /:
http://www.youtube.com/watch?v=BZVfXh7U3t8
Działa również w zwykłej OoT jakby co.
Ostatnio na Virtual Console, przeszedłem w 100% gierke. Wyszło jakoś w 4-5 dni. Dobrze sobie odświeżyć ten tytuł. Ale znowu odkryłem coś przy graniu.
Zwykle walczyłem z ognistym tancerzem w tradycyjny sposób. Łańcuchem wyciągałem środek i atakowałem mieczem. Ostatnio jednak przypadkiem użyłem młota i korpus sam odpadł. Zdecydowanie łatwiejsza technika.
Druga rzecz to polowanie na duchy (4 słoik). Zawsze jechałem na koniu i próbowałem ustrzelić dziada. Jak się nie udało to nawracałem i znowu galopowałem w słusznym kierunku. Teraz jednak poprostu wyszukałem punkt zapalny w którym się pojawiają duchy i stałem cierpliwie czekając aż pojawi się ponownie. Dużo łatwiejsza metoda.
Ciekawe co doświadcze przy następnej próbie sforsowania tytułu.
Zwykle walczyłem z ognistym tancerzem w tradycyjny sposób. Łańcuchem wyciągałem środek i atakowałem mieczem. Ostatnio jednak przypadkiem użyłem młota i korpus sam odpadł. Zdecydowanie łatwiejsza technika.
Druga rzecz to polowanie na duchy (4 słoik). Zawsze jechałem na koniu i próbowałem ustrzelić dziada. Jak się nie udało to nawracałem i znowu galopowałem w słusznym kierunku. Teraz jednak poprostu wyszukałem punkt zapalny w którym się pojawiają duchy i stałem cierpliwie czekając aż pojawi się ponownie. Dużo łatwiejsza metoda.
Ciekawe co doświadcze przy następnej próbie sforsowania tytułu.
Redaktor www.retroage.net
Solki na nintendo64 www.n64solki.yoyo.pl
Galeria biletowa www.bileterka.yoyo.pl
Solki na nintendo64 www.n64solki.yoyo.pl
Galeria biletowa www.bileterka.yoyo.pl
- fajny link
- Kokiri
Wróć do „Legend of Zelda: Ocarina of Time/Zelda64”