Pytania dotyczące dysku twardego przy XBOX 360.

Nintendo, Sony, Microsoft, Sega...

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
ganon
VIP
VIP

Pytania dotyczące dysku twardego przy XBOX 360.

Postautor: ganon » 26 stycznia 09, 19:23

Gdzieś czytałem że jest możliwość wgrywania gier z z płyty na dysk twardy.Daje to możliwość gry bez płyty z dysku.Ale właśnie w tym sęk.Jak wgrywać te gry?Posiadam Xbox 360 Premium z dyskiem 60 GB i nie jest możliwe żeby nie było miejsca.W końcu zastało mi jeszcze do wykorzystania 48 GB.Pytam jeszcze raz.Jak wgrywać gry na dysk twardy?
Obrazek
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"

Shigeru Miyamoto

Awatar użytkownika
Zero
VIP
VIP

Postautor: Zero » 26 stycznia 09, 20:23

Ziom, pomyśl. To jest forum o serii gier na konsole Ninny, a Ty wyskakujesz z pytaniem o X'a, którego większość użytkowników najchętniej by spaliła na stosie. Może i ktoś tutaj posiada ową konsolkę i bawi się w "możliwość gry bez płyty z dysku", ale aktywność tutaj jest znikoma, więc wydaje mi się, że o wiele lepszym pomysłem będzie POSZUKAĆ SAMEMU na jakieś stronce poświęconej sprzętowi Billa, a jak SAMEMU nic nie znajdziesz to dopiero zapytać na forum dotyczącym Iksa. Poza tym, przykro mi to mówić, ale większość userów Cię tu nie lubi i wątpię, żeby zechciała Ci pomóc.
Powodzenia w SAMODZIELNYM szukaniu.
8=============D

Awatar użytkownika
Wertyp
Zora
Zora

Postautor: Wertyp » 26 stycznia 09, 21:25

Zero pisze:wyskakujesz z pytaniem o X'a, którego większość użytkowników najchętniej by spaliła na stosie.

Raczej nie jesteśmy takimi fanbojami, ale ogólnie masz rację - lepiej poszukać gdzie indziej :)
~Burn the land and boil the sea
You can't take the sky from me~

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 26 stycznia 09, 21:44

:arrow: http://letmegooglethatforyou.com/?q=Jak ... +w+X360%3F

PS: Ganon, a miałeś już RRoD w swoim X360?
Obrazek
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Awatar użytkownika
Amek
VIP
VIP

Postautor: Amek » 4 lutego 09, 18:42

MasterLink pisze:PS: Ganon, a miałeś już RRoD w swoim X360?

Pozwól, że uprzedzę jego odpowiedź.

" A co to rrod."

Awatar użytkownika
anmarolka
Zora
Zora

Postautor: anmarolka » 4 lutego 09, 19:26

Ganon, podłącz xboxa do neta i ściągnij NXE-New Xbox Experiences. Jak już go ściągniesz wchodzisz w bibliotekę gier i tam masz opcje nagraj i już :D
Obrazek

I SEE YOU

Wróć do „Konsole”