Zelda Twilight Princess SURVIVAL
Moderator: Moderatorzy
Koniec rundy drugiej - znów nie ma sensu podliczać głosów, Malo został zniszczony, Midna przechodzi dalej
Runda Trzecia - Zant vs Renado
Ukrywający się za maską zdrajca rodu Twili, który spotkał "boga" i otrzymał od niego potężną moc, kontra opiekuńczy, dobroduszny szaman z wioski Kokiri.
Strzelamy do Niedzieli, 15:00.
Strzelam do Renado, chociaż to bardzo fajna postać. Ale Zant... To jakaś nowość w serii. Bad Guy, który nie jest zły tylko dlatego, że tak mu się podoba. Urodził się pozbawiony standardowych mocy Twili, czuł się upokorzony, żył opętany chęcią wydostania się z Twilight Realm. Doprowadziło go to do obłędu, co wykorzystał Ganondorf. Podczas walki z Zantem, nie miałem ochoty po prostu skopać mu tyłka - było mi go wręcz żal.
Runda Trzecia - Zant vs Renado
Ukrywający się za maską zdrajca rodu Twili, który spotkał "boga" i otrzymał od niego potężną moc, kontra opiekuńczy, dobroduszny szaman z wioski Kokiri.
Strzelamy do Niedzieli, 15:00.
Strzelam do Renado, chociaż to bardzo fajna postać. Ale Zant... To jakaś nowość w serii. Bad Guy, który nie jest zły tylko dlatego, że tak mu się podoba. Urodził się pozbawiony standardowych mocy Twili, czuł się upokorzony, żył opętany chęcią wydostania się z Twilight Realm. Doprowadziło go to do obłędu, co wykorzystał Ganondorf. Podczas walki z Zantem, nie miałem ochoty po prostu skopać mu tyłka - było mi go wręcz żal.
~Burn the land and boil the sea
You can't take the sky from me~
-
- Zora
Strzelam do Renado. Zanim dorwałam płytkę z grą, nie miałam pojęcia, czy to kobieta, czy mężczyzna (nie pytajcie XD' )... poza tym, jakiś taki... dziwny był. A Zant? Cóż... na początku moja mina wyglądała dosłownie tak podczas walki z nim: . Te wszystkie dziwne odgłosy które wydawał, tańce... potem zaczął mi przypominać Majora's Wrath XD W ogóle szkoda mi go... i tego, że nie dowiedzieliśmy się o nim czegoś więcej.
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Strzał do Renado. Zant jest bardzo oryginalną i mroczną postacią, jeden z fajniejszych bossów w grze.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Koniec rundy trzeciej - Zant wygrywa bez żadnych obrażeń.
Runda Czwarta - Rusl vs Ilia
Przyjaciel Linka, jego Wujek Dobra Rada i jakoby mentor, kontra przyjaciółka z dzieciństwa naszego bohatera, która traci pamięć po porwaniu przez bulbliny.
Strzelamy do wtorku, godziny 15:00.
Przyjaciel Linka, jego Wujek Dobra Rada i jakoby mentor, kontra przyjaciółka z dzieciństwa naszego bohatera, która traci pamięć po porwaniu przez bulbliny.
Strzelamy do wtorku, godziny 15:00.
-
- Zora
Strzał do Ilii!! Jak tylko ją widzę, to coś mnie bierze, więc nie ma mowy, żeby przy mnie się odratowała.
Ooo... o tym nie wiedziałam. W sumie, dużo nam jej pamięć nie dała, a Horse Call...? ...pod koniec gry?
A poza tym, podobało mi się, że Rusl dołączył do tamtej drużyny i pomagał Linkowi ;D
(Wiecie, że grę można było ukończyć bez odzyskiwania jej pamięci? )
Ooo... o tym nie wiedziałam. W sumie, dużo nam jej pamięć nie dała, a Horse Call...? ...pod koniec gry?
A poza tym, podobało mi się, że Rusl dołączył do tamtej drużyny i pomagał Linkowi ;D
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Strzał do Ilii. W zasadzie nic do niej nie mam, ale Rusl jest o wiele ciekawszą postacią.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Wróć do „Legend of Zelda: Twilight Princess”