Joy pedant

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
nokash
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Joy pedant

Postautor: nokash » 25 marca 09, 22:43

Jak wręczyć nauczycielce joy pedant. Ja wyciagam i nic się nie dzieje. Pozatym prosze o jasne wytłumaczenie co dokładnie umieszczać na tych dziwnych (jak to nazwać) spotach na ziemi na windfal island. O ile dobrze zrozumiałem to cos do upiększania... O_o
www.karolinaszczesna.pl
Obrazek
voice tree boat gate flash house [you] child bell sky blood rock snow fish

Awatar użytkownika
Storms
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: Storms » 26 marca 09, 11:28

Pewnie nie bawiłeś się z dzieciakami w chowanego. Kiedy ich wszystkich odnajdziesz i porozmawiasz z nauczycielką ona ci podziękuje. Jak wyjdziesz ze szkółki to cie młodziki napastują i powiedzą że wkrótce nauczycielka ma urodziny, jeden coś bąknie gdzie widział Joy Pedant, że na jakimś drzewie, (obok sklepu z bombami chyba), wturlasz się na drzewo i naszyjnik spadnie. Jak oddasz będziesz mógł ciągle jej przynosić te wisiorki.

nokash pisze:wytłumaczenie co dokładnie umieszczać na tych dziwnych (jak to nazwać) spotach na ziemi na windfal island. O ile dobrze zrozumiałem to cos do upiększania

Głownie dekoracje, naprzykład rośliny takie rzeczy zdobedziesz handlując z Eskimosem i Gorońskimi handlarzami.
Redaktor www.retroage.net
Solki na nintendo64 www.n64solki.yoyo.pl
Galeria biletowa www.bileterka.yoyo.pl

Awatar użytkownika
nokash
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: nokash » 26 marca 09, 14:13

Więc jak handlować z eskimosem... na różnych etapach gry byłem u niego i jakos nie chce handlować. Nic odemnie nie chce...
www.karolinaszczesna.pl

Obrazek

voice tree boat gate flash house [you] child bell sky blood rock snow fish

Awatar użytkownika
Storms
Zora
Zora
Kontaktowanie:

Postautor: Storms » 26 marca 09, 20:45

Teraz nie pamiętam dobrze kiedy zaczełem. Myśle że to było już po drugiej wizycie w Fortecy, wtedy on mówi czy nie reprezentował bym go podczas swoich podróży i daje jakiś przedmiot do wymiany. Ewentualnie musisz zdobyć słoik w tym miejscu.
Redaktor www.retroage.net
Solki na nintendo64 www.n64solki.yoyo.pl
Galeria biletowa www.bileterka.yoyo.pl

Wróć do „Legend of Zelda: Wind Waker”