Joy pedant
Moderator: Moderatorzy
Joy pedant
Jak wręczyć nauczycielce joy pedant. Ja wyciagam i nic się nie dzieje. Pozatym prosze o jasne wytłumaczenie co dokładnie umieszczać na tych dziwnych (jak to nazwać) spotach na ziemi na windfal island. O ile dobrze zrozumiałem to cos do upiększania... O_o
Pewnie nie bawiłeś się z dzieciakami w chowanego. Kiedy ich wszystkich odnajdziesz i porozmawiasz z nauczycielką ona ci podziękuje. Jak wyjdziesz ze szkółki to cie młodziki napastują i powiedzą że wkrótce nauczycielka ma urodziny, jeden coś bąknie gdzie widział Joy Pedant, że na jakimś drzewie, (obok sklepu z bombami chyba), wturlasz się na drzewo i naszyjnik spadnie. Jak oddasz będziesz mógł ciągle jej przynosić te wisiorki.
Głownie dekoracje, naprzykład rośliny takie rzeczy zdobedziesz handlując z Eskimosem i Gorońskimi handlarzami.
nokash pisze:wytłumaczenie co dokładnie umieszczać na tych dziwnych (jak to nazwać) spotach na ziemi na windfal island. O ile dobrze zrozumiałem to cos do upiększania
Głownie dekoracje, naprzykład rośliny takie rzeczy zdobedziesz handlując z Eskimosem i Gorońskimi handlarzami.
Redaktor www.retroage.net
Solki na nintendo64 www.n64solki.yoyo.pl
Galeria biletowa www.bileterka.yoyo.pl
Teraz nie pamiętam dobrze kiedy zaczełem. Myśle że to było już po drugiej wizycie w Fortecy, wtedy on mówi czy nie reprezentował bym go podczas swoich podróży i daje jakiś przedmiot do wymiany. Ewentualnie musisz zdobyć słoik w tym miejscu.
Redaktor www.retroage.net
Wróć do „Legend of Zelda: Wind Waker”