HELP CENTER (TP)
Moderator: Moderatorzy
- Boryn
- Zastępca redaktora naczelnego
- Kontaktowanie:
Jest napisane na stronie, bo sam opisywałem...:
http://zelda.com.pl/readarticle.php?article_id=123
http://zelda.com.pl/readarticle.php?article_id=123
Dziękuję. Znowu mam problem. Spotykam się z kolesiem, który ma oswojonego złotego kuraka (w Faroon Woods). Biorę kuraka i wlatuje do Sacred Groove. Gonię Skull Kida, pokonuję go. On otwiera mi przejście. Wchodzę popycham skrzynkę, okazuję się, że jestem koło miejsca gdzie był Master Sword. I... oczywiście nie wiem co robić. Przekopałem(dosłownie)całą okolicę i nic. Pomocy.
Jeszcze jedno. Na jednym filmiku widziałem, że pojemność worka strzały(zapniałem jak to się nazywa)wynosiła 60 jak zdobyć taki worek na strzały?
Jeszcze jedno. Na jednym filmiku widziałem, że pojemność worka strzały(zapniałem jak to się nazywa)wynosiła 60 jak zdobyć taki worek na strzały?
Ostatnio zmieniony 5 czerwca 08, 14:34 przez Sys, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Zora
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Sys pisze:Jeszcze jedno. Na jednym filmiku widziałem, że pojemność worka strzały(zapniałem jak to się nazywa)wynosiła 60 jak zdobyć taki worek na strzały?
Po zdobyciu Clawshot'a idź do namiotu w Castle Town. Zalicz tam STAR-Game. Jak zaliczysz grę dostaniesz Bigger Quiver na 60 strzał. Potem przyjdź tam z powrotem, ale już z Double Clawshot'em. Zalicz grę i dostaniesz Giant Quiver na max 100 strzał.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Witam.Mam tym razem problem w Forest Temple.Ma przeskakiwać z platformy na platforme,czy jakoś tak....No ale nie doskakuje do kolejnej a gdy spadam to mnie glut połyka .. oto opis solucji:
"Idź prosto, wejdź na schody, przeskakuj pomiędzy platformami. Idź prosto do drzwi otwórz je (małpa zaczeka na ciebie) i idź nadal prosto do kolejnych. Za drzwiami znajdziesz skrzynię a w niej klucz."
"Idź prosto, wejdź na schody, przeskakuj pomiędzy platformami. Idź prosto do drzwi otwórz je (małpa zaczeka na ciebie) i idź nadal prosto do kolejnych. Za drzwiami znajdziesz skrzynię a w niej klucz."
FALCON PAWNCH!
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Musisz wrzucić do nich bombe. Poszukaj ich są niedaleko (takie stworzenia na nogach). Uderz w nie mieczem, a one zamienią się w bombe..
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Moze...
Wie ktos gdzie mam zlowic ta czerwona rybe
[ Dodano: Sro 01 Kwi, 2009 ]
wszystko jest ok tylko nie mam w domu indianina dziurze zadnych kawalkow ksiazki.. gdzie ich szukac ??
[ Dodano: Sro 01 Kwi, 2009 ]
Mada12 pisze:Juz tak ci sie spieszy do nieba pojsc? Jak nie grzeszyles to pojdziesz ;D
A tak na serio to idz do Kakariko i tam w domu indianina wejdz do dziury, tam sie dowiesz co i jak (chyba). Niewiem czy w tedy goroni ci powiedza o ukrytej wiosce sheikanow. Jeden zostanie wyslany by rozwalic skaly (niedaleko wejscia jest serce, spinnerem ).Wchodzisz do wioski (dziki zachod...). Rozwlisz 20 moblinow wizjerem+strzalay. Babeczce pokazesz dominion roda (a, w wiosce jest howling ston, ale wroc i zawyj, jak wypelnisz cala misje co do wyslania cie w niebo. Kurak tez poprosi cie o minigre). Wrcasz to dziury w Kakariko. Potem zbierasz kawalki ksiazki tam, gdzie to jest zaznaczone na mapie. Znow dziura. odnajdujesz ArMaTe. Pare razy gadasz z okularnikiem. Gdzy Midna bedzie nad armata to ja przenosisz nad Lake Hylia. Grubemu klaunowi placsz 300 rupii i ta daaa...
wszystko jest ok tylko nie mam w domu indianina dziurze zadnych kawalkow ksiazki.. gdzie ich szukac ??
Wróć do „Legend of Zelda: Twilight Princess”