W jakim mieście miał by być ZLOT ZC??
Moderator: Moderatorzy
W jakim mieście miał by być ZLOT ZC??
W tym temacie piszecie i głosujecie w jakim mieście miałby się odbyć ZLOT ZC...
Ja zdecydowanie stawiam na Warszawę a wy??
UWAGA: Ostrzegam że nie chcę organizować zlotu.Niech zrobi to ktoś inny odpowiedzialny i w miarę dorosły.Temat służy tylko i wyłącznie zagłosowaniu gdzie miałby się odbyć ten zlot.KONIEC UWAGI.
PS Nie znalazłem drugiego podobnego tematu więc taki napisałem...Jeżeli gdzieś taki jest to usuńcie ten i nie dawajcie mi warna.
Ja zdecydowanie stawiam na Warszawę a wy??
UWAGA: Ostrzegam że nie chcę organizować zlotu.Niech zrobi to ktoś inny odpowiedzialny i w miarę dorosły.Temat służy tylko i wyłącznie zagłosowaniu gdzie miałby się odbyć ten zlot.KONIEC UWAGI.
PS Nie znalazłem drugiego podobnego tematu więc taki napisałem...Jeżeli gdzieś taki jest to usuńcie ten i nie dawajcie mi warna.
Ostatnio zmieniony 7 września 09, 15:43 przez Toon, łącznie zmieniany 1 raz.
- fajny link
- Kokiri
Poprawione
Jak dla mnie mogą być okolice Wrocławia, Opola, Poznania lub Krakowa.
Ciężko jednak byłoby zorganizować taki zlot ze względu na małą ilość "pewniaków" obecnych na tym zacnym wydarzeniu. Do tego wszystkiego doliczyć należy także granice wiekową uczestników... Wybaczcie "toon link" i "fajny link"
Jak dla mnie mogą być okolice Wrocławia, Opola, Poznania lub Krakowa.
Ciężko jednak byłoby zorganizować taki zlot ze względu na małą ilość "pewniaków" obecnych na tym zacnym wydarzeniu. Do tego wszystkiego doliczyć należy także granice wiekową uczestników... Wybaczcie "toon link" i "fajny link"
zysza.nl
Papiez Kosciola Piwnicznego
&
Prezes Fundacji Ratowania Piwnic Powojennych
&
- fajny link
- Kokiri
- fajny link
- Kokiri
Chodziło mi bardziej o to, że zapewne rodzice baliby się wysłać was na drugi koniec Polski na taki zlot. "Toon Link" najprawdopodobniej jest z okolic Warszawy więc tam może by się pojawił, ale do Wrocka jest mu dosyć daleko.
Opcja I: zlot weekendowy
Gdybym miał mieszkanie we Wrocławiu mógłbym coś takiego zorganizować. Na dzień dzisiejszy mam jedynie mieszkania w Nysie i Opolu.
Spotkanie mogłoby wtedy obejmować wiele różnych rekreacji (granie w Zeldy, imprezka itp )
Opcja II: zlot jednodniowy (mało opłacalny)
Przyjazd, spotkanie towarzyskie, pogadanki, piwko dla starszaków i powrót. Teoretycznie możliwe, praktycznie ... ganianina i zero komfortu. :/
Gdybym miał mieszkanie we Wrocławiu mógłbym coś takiego zorganizować. Na dzień dzisiejszy mam jedynie mieszkania w Nysie i Opolu.
Spotkanie mogłoby wtedy obejmować wiele różnych rekreacji (granie w Zeldy, imprezka itp )
Przyjazd, spotkanie towarzyskie, pogadanki, piwko dla starszaków i powrót. Teoretycznie możliwe, praktycznie ... ganianina i zero komfortu. :/
zysza.nl
&
&
- fajny link
- Kokiri
Ali pisze:Chodziło mi bardziej o to, że zapewne rodzice baliby się wysłać was na drugi koniec Polski na taki zlot. "Toon Link" najprawdopodobniej jest z okolic Warszawy więc tam może by się pojawił, ale do Wrocka jest mu dosyć daleko.
piwko dla starszaków A my nie możemy ???
Powiadasz , że toon link jest z okolic Warszawy , a ja z Białegostoku i co z tego . A co do rodziców , to wiesz mi w dzisiejszych czasach wiele jest możliwe