Konsole (?)
Moderator: Moderatorzy
Mam pytanie czy naprawde aż tak Warto kupować Wii? Bo troche szkoda mi 1000 zł +200 zł za Wiilota i Nunczaka czy czekać aż stanieje ?
Ostatnio zmieniony 24 października 09, 07:24 przez Kruppol, łącznie zmieniany 1 raz.
FALCON PAWNCH!
to wszystko zależy od tego jakie gry Ci się podobają, czy bardziej cenisz grywalność czy jakość graficzną, jakie gatunki gier są Tobie najbliższe oraz od Twoich ogólnych doświadczeń i rozeznania cenowego. Ja bym radził przejrzeć parę recenzji Wii i sprawdzić w jakie gry warto by zagrać (na początek polecam oczywiście Twilight Princess, ale tutaj wolałbym pozostawić Ci wolną rękę...)
- Deedlith_Anthy
- Szlachetny Hylianin
- Boryn
- Zastępca redaktora naczelnego
- Kontaktowanie:
Ja mam:
PS One
GameCube
NDS Fat
Planuje Wii, pracuję, więc chyba nie długo będę chyba kupował, ale szkoda mi jak na razie pieniędzy na jakąś konsolę, zbyt pazerny jestem:P, a po drugie brak czasu mam, na jakieś granie ;/, do tej pory męczę ST, gram w wolnych chwilach, których na prawdę mało, już nie mówię o GH/BH/... ale jak coś, to w pierwszej kolejności będę brał Wii.
Przekonałeś się? Z tego co pamiętam, to nie lubiłeś DS .
PS One
GameCube
NDS Fat
Planuje Wii, pracuję, więc chyba nie długo będę chyba kupował, ale szkoda mi jak na razie pieniędzy na jakąś konsolę, zbyt pazerny jestem:P, a po drugie brak czasu mam, na jakieś granie ;/, do tej pory męczę ST, gram w wolnych chwilach, których na prawdę mało, już nie mówię o GH/BH/... ale jak coś, to w pierwszej kolejności będę brał Wii.
Amek pisze:To ja słabo przy was wypadam oO. Mam tylko ps3.
Ale poluję na DS'a .
Przekonałeś się? Z tego co pamiętam, to nie lubiłeś DS .