W jakie gry obecnie gracie?
Moderator: Moderatorzy
W jakie gry obecnie gracie?
Witam was , wjakie gry gracie teraz Ja gram w
-Call of juarez Więzy krwi
-Serious Sam HD(2009)
-Crysis Warhead
A przez neta to w
-PES 2009 (czasem)
-CS
-Call of juarez Więzy krwi
-Serious Sam HD(2009)
-Crysis Warhead
A przez neta to w
-PES 2009 (czasem)
-CS
Ostatnio zmieniony 18 lipca 10, 16:06 przez Masiwy, łącznie zmieniany 1 raz.
No i fajnie ...
A ja gram w:
-broken sword 3 i 4
-Guitar Hero On Tour
-The world Ends With You
-Final Fantast Crystal Chronicles Ring of Fates
-Sonic Unsleashed
-Zelda TP (Wii)
-Gravity ( to taki crazy machines na wii, tylko bardziej realistyczne)
No i właściwie tyle...Chyba że będziemy liczyć gry na komórkę to wtedy będzie tego mnóstwo...;p
A ja gram w:
-broken sword 3 i 4
-Guitar Hero On Tour
-The world Ends With You
-Final Fantast Crystal Chronicles Ring of Fates
-Sonic Unsleashed
-Zelda TP (Wii)
-Gravity ( to taki crazy machines na wii, tylko bardziej realistyczne)
No i właściwie tyle...Chyba że będziemy liczyć gry na komórkę to wtedy będzie tego mnóstwo...;p
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Obecnie gram w:
Resident Evil 4
Wario Land: The Shake Dimension!
MGS2:S
MGS4
MGS:PW (2nd demo)
Tekken 6
kolejność przypadkowa
Resident Evil 4
Wario Land: The Shake Dimension!
MGS2:S
MGS4
MGS:PW (2nd demo)
Tekken 6
kolejność przypadkowa
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Jako, że skończył mi się prepaid do WoWa udało mi się ostatnio skończyć Frozen Throne'a, teraz zabieram się za Prof. Layton and the Diabolical Box, coś tam męczyłem God of Wara, ale jakoś nie mam na to ochoty, a w tej chwili szukam sobie jakiegoś priva do WoWa pre-TBC, bo boli mnie, że grając na globalu nie miałem nawet okazji sprawdzić większości contentu sprzed Lich Kinga. A gdy nie mam ochoty grać w nic wymagającego/pochłaniającego usiłuję bić swoje rekordy w Osu i Elite Beat Agents.
8=============D
Ja czasami pogrywam w WT/LoR/Gratest Hits albo RB2. Przez GH miałem tak zszarpane ścięgna, że nie mogłem pięści zacisnąć, a Through the Fire and Flames i tak nie przeszedłem ;xBoryn pisze:Ja sobie w solnych chwilach, których jest niestety mało, to pogrywam sobie w Guitar Hero On Tour Modern Hits (NDS).
8=============D
- sEbeQ13
- VIP
- Kontaktowanie:
DBZ Attack of the Saiyans
Suikoden Tierkreis
Metroid Prime Hunters
Od dzisiaj w Mario and Luigi RPG 3
Czasem pykne w Phantasy Star Zero
A na PSP to czasem też pykne w Daxtera lub Joanne d'Arc. Ale tylko czasem. Jak dla mnie na PSP na dłuższą mete nie da się grać, bo się za chwilę najnormalniej nudzi.
Suikoden Tierkreis
Metroid Prime Hunters
Od dzisiaj w Mario and Luigi RPG 3
Czasem pykne w Phantasy Star Zero
A na PSP to czasem też pykne w Daxtera lub Joanne d'Arc. Ale tylko czasem. Jak dla mnie na PSP na dłuższą mete nie da się grać, bo się za chwilę najnormalniej nudzi.
właśnie kończę kampanię w Advance Wars:Dual Strike
w przerwach obczajam demka z wiishop
czekam na SpiritTracks (preordered!), Ace Attorney Investigations, Hotel Dusk 2 i Tales of Monkey Island: Ch4
hehe ciupnąłem na psp kumpla i strasznie niewygodnie mi się grało (GoW mi się btw nie spodobał...). to pewnie przez ten "joystick"
w przerwach obczajam demka z wiishop
czekam na SpiritTracks (preordered!), Ace Attorney Investigations, Hotel Dusk 2 i Tales of Monkey Island: Ch4
hehe ciupnąłem na psp kumpla i strasznie niewygodnie mi się grało (GoW mi się btw nie spodobał...). to pewnie przez ten "joystick"