PocKet Area - wasze opinnie. Reanimacja strony !

O wszystkim. UWAGA! Kultura obowiązuje!

Moderator: Moderatorzy

Buczu?
Kokiri
Kokiri
Kontaktowanie:

PocKet Area - wasze opinnie. Reanimacja strony !

Postautor: Buczu? » 25 sierpnia 05, 00:21

Już od prawie miesiąca znajduje sie w sieci strona poświęcona kieszonkonsolką - Pocket Area. Chciałbym się dowiedzieć co myślicie o stronie, co wam sie podoba, co nie itp.

Zapraszam gorąco do dyskusji. :wink:

PS. Poszukuje jeszcze kilku osob do wspolpracy przy stronce, jesli znasz sie na rzeczy wal na gg lub maila, bądz na tym forum na priva.

GG: 4074698
mail: buczus-junior@wp.pl

Ostatnio zmieniony przez Buczuś 6.08 22:59
REANIMACJA !

Witam!
Z tej strony Buczuś, poszukuje osób chętnych do współpracy przy autorskiej stronie

internetowej poświęconej kieszonsolką wszelakiej maści. Głównie jednak chciałbym się

skupić na obecnej siódmej generacji, a uściślając na DS'ie.

Pomysł mój narodził się w głowie już dosyć dawno bo ponad dwa lata temu, strona właściwie

działa od tamtej chwili jednak teoretycznie gdyż przez ponad rok nic się na niej nie

działo, dlatego została ściągnięta. Pocket Area, bo tak została ochrzczona owa spuścizna

potu, zresztą nie tylko mojego. Jednak skład się posypał, strona przestała się rozwijać,

mimo to wszystko sprawiło, że znowu mam zapał do działania i ruszam z równym impetem co

wówczas poszukując... współpracowników.

Tu zaczyna się całe sedno. Poszukuje osób zdeklarowanych pomagać (mniej lub więcej, każda

pomoc się liczy) przy funkcjonowaniu strony i dążeniu ku rozwojowi. Nie liczy się nic poza

zapałem i pozytywnym nastawieniem.

Moje zapytanie:
"Czy chciałbyś/chciałabyś współtworzyć stronę poświęconą kieszonsolką "Pocket Area" ?"

obecny projekt, który jest w finalnym stadium graficzno-wykończeniowym można ujrzeć na

własne oczy

tu: >>>> www.pocket.glt.pl <<<<

Więcej pytań informacji i szeroko pojęty kontakt pod

GG: 4074698 mail: buczus@libero.it
Ostatnio zmieniony 5 sierpnia 08, 23:00 przez Buczu?, łącznie zmieniany 3 razy.
PocKet Area - Robimy to z my?l? o was. >>> www.pocket.glt.pl <<<

Awatar użytkownika
Kaczor
Szlachetny Hylianin
Szlachetny Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: Kaczor » 23 października 05, 17:55

ej ludzie cowy. ten temat jest tu jusz od sierpnia o ile data wysłania sie zgadza. a tu żadnych odpowiedzi. ja dopiero teraz zauważyłem temat nieetety :oops: :oops: ale mi sie stronka podoba nawet.....................bardzo. oby tak dalej.

Awatar użytkownika
Mr.M
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Mr.M » 26 października 05, 21:02

eX-plodion pisze:ale mi sie stronka podoba nawet.....................bardzo. oby tak dalej.

Mi też się BARDZO PODOBA,tylko szkoda,że solucji nie ma na stronce,a bardzo by się przydały................. :|
[center]Obrazek

ObrazekObrazekObrazekObrazek[/center]

Wróć do „OFF Topic”