Solucja Legend of Zelda: Spirit Tracks

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Toon
VIP
VIP

Postautor: Toon » 15 grudnia 09, 14:54

A poprawiłeś nazwy wiosek i Bossów?? Bo wiesz najlepiej było by napisać to w sposób Amerykański i Europejski np: Nazwa amerykańska/Europejska.

Awatar użytkownika
Mada12
Demon King Malladus
Demon King Malladus
Kontaktowanie:

Postautor: Mada12 » 15 grudnia 09, 17:59

Bossowie raczej zmian nie maja, nic o tym nie slyszalem.
Jak sie pojawi kompletna lista to sie wstawi przed solucja o roznicach w nazewnictwie US a EU/UK. Troche juz zostalo zmienione co do Byrna/Stavena, Aboda/Outset, Whitletton/Mayscore i 3 pierwszych templow.
Nie bede juz zmienial Realmow na Landy, bo.. mi sie nie chce xD Ocean Land brzmi idiotycznie...

Awatar użytkownika
Toon
VIP
VIP

Postautor: Toon » 16 grudnia 09, 14:07

Gdybym wchodził do solucji tej Zeldy pewnie nie musiał bym czytać o tym że nazwy zostały zmienione , tylko że nie wchodzę tam ponieważ nie chcę sobie psuć zabawy/frajdy grania w tą grę...

Awatar użytkownika
es600
Kokiri
Kokiri

Postautor: es600 » 6 stycznia 10, 23:34

Próbowaliście ponownie wejść do TOS na drugie piętro? Są tam dwa skarby których za cholere nie można dostać, to samo tyczy się hmm 5 czy 6 piętra. Wejdźcie z ciekawości i powiedź coś na ten temat, może jakieś pomysły wam przyjdą do głowy bo ja się poddałem;]

Awatar użytkownika
sEbeQ13
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: sEbeQ13 » 3 lutego 10, 13:18

Zapomniałem wcześniej pochwalić, więc robię to teraz ;p.
Solka cholernie przydatna. Poziom puzzli w ST jest naprawdę wysoki. Jednak solki mógłby być troszkę bardziej oficjalny (czasami mimo solki zbytnio nie wiadomo o co chodzi). Tak czy siak kawał dobrej roboty, gratuluje cierpliwości w tworzeniu.
Obrazek

Grom00
Kokiri
Kokiri

Postautor: Grom00 » 1 maja 10, 13:15

Ej, pomóżcie, może ktoś wie o co chodzi: jestem w OCEAN REALM i wiem że muszę przejechać po tych trzech zaznaczonych wyspach (1 , 2 , 3), i muszę przy każdej z nich gwizdnąć, aby wierze z kulkami zmieniły się z czerwonego koloru do niebieskiego. Niestety, u mnie wierza z kulką jest tylko jedna, przy 3, i jak gwiżdże, to kula zmienia kolor ale nic się nie dzieje. Jak ktoś wie to dzięki z góry
Pozdrawiam wszystkich.

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 1 maja 10, 20:54

Obrazek
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Grom00
Kokiri
Kokiri

Postautor: Grom00 » 3 maja 10, 10:02

MasterLink, Wielkie dzięki.
Pozdrawiam wszystkich.

Awatar użytkownika
Mada12
Demon King Malladus
Demon King Malladus
Kontaktowanie:

Postautor: Mada12 » 6 maja 10, 08:53

Widze, ze bede musial jednak uzupelnic ta luke Ocean/Marine temple a tak malo czasu ://///

Wróć do „Legend of Zelda: Spirit Tracks”