Wszyscy chcemy Nintendo w Polsce
Moderator: Moderatorzy
Pomijając to całe zamieszanie z tą pogłoską, jeśli naprawdę chcemy Nintendo of Poland (brzmi dumnie to powinniśmy coś w końcu zrobić bo co z tego że my tu biadolimy i narzekamy jak ludzie w Nintendo nawet o tym nie wiedzą powinniśmy wystartować ze swoim WeWantLive.pl np. WeWantNintendo.pl. Chodzi o to by nagłośnić sprawę żeby Nintendo i cała reszta dowiedziała się o nas i o tym jak bardzo chcemy N oficjalnie w Polsce !!!!!
Kiedy i od kogo dokładnie???
Myślisz, że tysiące osób z Polski tego nie zrobiły? piotrek94 pisze o 'oficjalnym liście'- ale takiego praktycznie z Polski nie można wysłać- w końcu, kto to ma zrobić? Możemy tylko my; gracze. Uwierz mi, duuuuuużo ludzi, którzy interesowali/interesują się N, już to zrobili. Mowa przynajmniej o tych, których obecna sytuacja firmy na rynku irytuje i o takich, którzy chcą poprawienia swojej fanboyowej sytuacji w naszym kraju.
Na przyszłość polecam czytanie ze zrozumieniem.
Poza tym, co może wnieść pisanie do IGN, czy innych serwisów? Oni to mają w dupie; jeżeli polacy sami nie wezmą się w garść, to nie zobaczą oficjalnie N w Polsce. Poza tym, ostatnio coraz bardziej przekonuję się do tego, że wprowadzenie oddziału Nintendo u nas byłoby złym pomysłem- w końcu, 3/4 tutejszych graczy piraci- więc potencjalny zysk byłby mały. Trzeba się liczyć również ze stratami- także nic dziwnego, że N się obawia naszego rodzimego rynku.
Poza tym, co może wnieść pisanie do IGN, czy innych serwisów? Oni to mają w dupie; jeżeli polacy sami nie wezmą się w garść, to nie zobaczą oficjalnie N w Polsce. Poza tym, ostatnio coraz bardziej przekonuję się do tego, że wprowadzenie oddziału Nintendo u nas byłoby złym pomysłem- w końcu, 3/4 tutejszych graczy piraci- więc potencjalny zysk byłby mały. Trzeba się liczyć również ze stratami- także nic dziwnego, że N się obawia naszego rodzimego rynku.