Sekrety
Moderator: Moderatorzy
Słuchaj...chce żeby to forum trochę odżyło,a jak znajdę coś ciekawego to wole dzielić się z tym innymi graczami.Patrzałeś wogóle to co napisałem w poprzednim poście? Nie patrzałeś,bo cie to nie ciekawi,ale są tacy co ich to interesuje,więc nie zarzucaj mi,że zaśmiecam forum,bo od tego jest kto inny a ty masz najmniej do gadania.
Seweryn
- XxXRafcioXxX
- VIP
A ja znalazłem jeszcze coś: Jak na początku gry rzucimy dynią w wiosce ordon (nie jestem pewny ale chyba trzeba rzucać w skarpę), to wtedy nas starucha opierdzieli, że żarciem rzucamy
edit: A jednak to był Jaggle, macie racje
edit: A jednak to był Jaggle, macie racje
Ostatnio zmieniony 27 sierpnia 10, 17:54 przez XxXRafcioXxX, łącznie zmieniany 1 raz.
[center]Czekam na nowa Zeldę. Arrghh![/center]
- XxXRafcioXxX
- VIP
To są skutki zaniżonego nakładu na GC. Chcieli żeby ludzie kupowali Wii. Ale imo nie jest tak źle. Na eBay bez problemu kupisz wersję Gackową. Nawet zafoliowane nówki są Na Allegro jest lipa z grami na GC, ale TP można co jakiś spotkać i to nawet w szokująco niskich cenach. Widziałem samą płytkę za 125zł. Problem polega na tym że taka Zelda od razu zostaje kupiona. Więc trzeba polować, kilkanaście razy dziennie sprawdzać aukcje
Wróć do „Legend of Zelda: Twilight Princess”