The Legend of Neil
Moderator: Moderatorzy
The Legend of Neil
Neil powrócił w drugim sezonie swoich przygód w Hyrule znanego nam z TLoZ. Pojawią się nowe potwory, więcej akcji, lepszy makijaż i kilka ciekawostek z życia Neil-a. Nowy odcinek bedzie pojawiał sie co 2 tygodnie, a teraz zapraszam do obejrzenia pierszego epiosodu z 2 sezonu pod tym linkiem http://www.effinfunny.com/legend-of-neil
Ostatnio zmieniony 27 lipca 10, 15:43 przez Armis, łącznie zmieniany 1 raz.
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Wreszcie dostałem sie do komputer z netem i tak na szybko 2 dni temu wyszedł 2 odcinek TLoN, według założenia autrów nowy ma wychodzić co 2 tygodnie, po dokładniejsze informacje zapraszam na facebooka.
Drugi odcinek parodjuje serial "The office" KLIK (był podobny serial na TVN o ile sie nie myle), ponieważ nigdy go nie oglądałem tego serialu żarty w tym odcinku wydają mi się płytkie.
Drugi odcinek parodjuje serial "The office" KLIK (był podobny serial na TVN o ile sie nie myle), ponieważ nigdy go nie oglądałem tego serialu żarty w tym odcinku wydają mi się płytkie.