Legend of Zelda: Skyward Sword
Moderator: Moderatorzy
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Ja biorę, przynajmniej nie będę dokupować zbędnych przystawek WM+.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- starfoch
- Zora
- Kontaktowanie:
Gra jest już od wczoraj w Ultimie (199zł), ale wygląda na to, że to zwykła wersja bez wiilota.
Odnośnie plotki na temat okładki do zwykłej wersji gry, wygląda na to, że był to falsyfikat, prawdopodobnie stworzony za pomocą tego presetu.
Odnośnie plotki na temat okładki do zwykłej wersji gry, wygląda na to, że był to falsyfikat, prawdopodobnie stworzony za pomocą tego presetu.
- Mary1517
- Zora
- Kontaktowanie:
Mam nadzieję, że to limitowane cacko w ogóle w polsce bedzie dostępne i żeby niekosztowało 300zł... Codziennie sprawdzam allegro i kilka polskich sklepów wysyłkowych na których zazwyczaj pojawiały sie preordery głównie ultime, Spirit Tracks z piórkiem dwa lata temu mieli.
Taka mała prośba, jak ktoś wypatrzy te bundle do kupienia gdziekolwiek w obrembie granic naszego kraju, niech mi da znać, albo nie... niech da znać nam wszystkim Chodź bym miała pieszo do szczecina po to zajść - zajdę
Taka mała prośba, jak ktoś wypatrzy te bundle do kupienia gdziekolwiek w obrembie granic naszego kraju, niech mi da znać, albo nie... niech da znać nam wszystkim Chodź bym miała pieszo do szczecina po to zajść - zajdę
Cóż za poświęcenie.
Otóż ja nie zamówię nigdzie SS dopóki nie będzie możliwości kupna limitowanej wersji.
Jak na necie spotkam to dam znać.
EDIT: Powinniście to zobaczyć
>>>KLIK<<<
Otóż ja nie zamówię nigdzie SS dopóki nie będzie możliwości kupna limitowanej wersji.
Jak na necie spotkam to dam znać.
EDIT: Powinniście to zobaczyć
>>>KLIK<<<
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"
Shigeru Miyamoto
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Mary1517 pisze: Taka mała prośba, jak ktoś wypatrzy te bundle do kupienia gdziekolwiek w obrembie granic naszego kraju, niech mi da znać, albo nie... niech da znać nam wszystkim. Chodź bym miała pieszo do szczecina po to zajść - zajdę
Nie chcę robić nadziei ale dam ten 1% szansy.
ganon pisze: EDIT: Powinniście to zobaczyć
I co w związku z tym? Będzie dostępny w eu.
$118
Za taką cenę to na ebayu możesz dostać
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- starfoch
- Zora
- Kontaktowanie:
Okładka przyszłego Gameinformera zawiera nowy artwork Linka. Moim zdaniem najlepszy do tej pory.
Zawartość numeru (i nie tylko) to dużo spoileru:
Zawartość numeru (i nie tylko) to dużo spoileru:
- 24 pages of Zelda content
- 14 of those pages look at every major Zelda came up to this point
- 10 of those pages are an exclusive hands-on with Skyward Sword
- 6 hours spent playing never-before-seen portions of the game
- includes a look at the Silent Realm
- brand-new gameplay mechanics like flying and dowsing
- discussion with Aonuma about evolving Zelda
- entire month of online coverage as well
- this includes exclusive videos of Skyward Sword
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
No też mi się podoba i te nowe informacje także kuszące.
Wróć do „Legend of Zelda: Skyward Sword”