Nintendo Wii U
Moderator: Moderatorzy
GTA V na Wii U?
Me Gusta!!!! xD
A tak na serio- za miesiąc E3 więc dowiemy się dużo ciekawych rzeczy na pewno nie tylko o Wii U. Na 100% coś powiedzą o jakiejś Zeldzie(może na 3DSa albo o MM Remake).
PS: W końcu mam na tyle dobry internet że oglądanie transmisji z E3 będzie faktycznie oglądaniem transmisji a nie pokaz slajdów z E3. xD
Me Gusta!!!! xD
A tak na serio- za miesiąc E3 więc dowiemy się dużo ciekawych rzeczy na pewno nie tylko o Wii U. Na 100% coś powiedzą o jakiejś Zeldzie(może na 3DSa albo o MM Remake).
PS: W końcu mam na tyle dobry internet że oglądanie transmisji z E3 będzie faktycznie oglądaniem transmisji a nie pokaz slajdów z E3. xD
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"
Shigeru Miyamoto
Tak patrzę i patrzę... tak! Ta lista jest wyssana z palca bo jest na niej:
Który wyszedł już rok temu, a na dniach jest premiera Dirt (4) Showdown!
Po za tym reszta tytułów albo wychodzi w najbliższym czasie, albo premiera jest ustalona dopiero na przyszły rok... więc "dziękuję" za takiego newsa i czekam na wieści z E3
BTW. Czy już coś wiadomo na temat kompatybilności wstecznej? Patrząc na nazwę o Wii się raczej nie obawiam, tylko co z GameCubem?
Masiwy pisze:Dirt 3
Który wyszedł już rok temu, a na dniach jest premiera Dirt (4) Showdown!
Po za tym reszta tytułów albo wychodzi w najbliższym czasie, albo premiera jest ustalona dopiero na przyszły rok... więc "dziękuję" za takiego newsa i czekam na wieści z E3
BTW. Czy już coś wiadomo na temat kompatybilności wstecznej? Patrząc na nazwę o Wii się raczej nie obawiam, tylko co z GameCubem?
Niemal oczywiste jest że Wii U nie będzie kompatybilne z GCN.
Pewnie padów też nie pójdzie podłączyć.
Ale wsteczna kompatybilność z Wii jest już od dawna potwierdzona.
Przecież w większość gier na Wii U trzeba będzie w Multi grać Wii Mote.
Pewnie padów też nie pójdzie podłączyć.
Ale wsteczna kompatybilność z Wii jest już od dawna potwierdzona.
Przecież w większość gier na Wii U trzeba będzie w Multi grać Wii Mote.
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"
Shigeru Miyamoto
Moze powstanie dzial Gacka w Sklepie Fajnie by bylo, chociaz gier pewnie byloby malutko, jak to teraz jest z n64 w Wii Shop Bardziej mnie zastanawia, kiedy wylacza serwery Wii, i skonczy sie granie przez siec ...
http://retroage.net - najlepszy serwis o retrograniu.
Z tego co słyszałem WiiU będzie miało flash memory*?* i chyba 8gb tylko , ale można przecież dokupić karty SD czy cuś
[ Dodano: 18 Maj 12, 12:34 ]
ja tam mogę ściągnąć na brata necie do 20gb w noc na swoim do 2gb więc problemu nie widzę
[ Dodano: 18 Maj 12, 12:34 ]
pablo1517 pisze:WW w WiiShopie? I co będziesz przez konsolę ściągał 1+ GB?
ja tam mogę ściągnąć na brata necie do 20gb w noc na swoim do 2gb więc problemu nie widzę
1,36gb, czy ile to tam ma, to obraz plyty tylko. Gra moze miec mniej. Sam mam gry z Wii wrzucone na dysk przenosny, i czasem jest spora roznica wagowa. A stabilnosc, no coz... Nic nie jest doskonale ;p Bo 1gb przy 2megowym necie nie bedzie trwalo az tak dlugo
Edit.
Jak bedzie mialo pamiec flash, to bedzie strzal w stope straszny juz na starcie ;p Chyba, ze zrobia rozszerzenie dyskiem przenosnym, a nie karta sd, tak jak teraz.
Edit.
Jak bedzie mialo pamiec flash, to bedzie strzal w stope straszny juz na starcie ;p Chyba, ze zrobia rozszerzenie dyskiem przenosnym, a nie karta sd, tak jak teraz.