http://www.nintendo.com/wiimini
tl;dr Mniejsze Wii bez internetu i funkcji z nim powiązanych (powiedz "żegnaj" Virtual Console) i bez kompatybilności wstecznej z Gamecubem. O ile 2DS był jeszcze nie głupim ruchem bo miał swoją grupe do której trafił to tutaj Nintendo.. no, powiedzcie sami co.
Wii Mini
Moderator: Moderatorzy
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Wii Mini jeszcze może być (z wyglądu), poza tym nie ma nic co mogłoby ją ratować, nie ma nawet slotu na sd...
2DS to dizajnerska porażka. Wygląda jak stworzona dla marginesu, wstyd mieć coś takiego nawet w kolekcji. Następną wersję zrobią bez obudowy i będzie jeszcze tańsza.
2DS to dizajnerska porażka. Wygląda jak stworzona dla marginesu, wstyd mieć coś takiego nawet w kolekcji. Następną wersję zrobią bez obudowy i będzie jeszcze tańsza.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Albo od razu bez ekranu!
W sumie w XL nie dali nawet ładowarki żeby cena była niższa. xD
Noo! To było jakoś w okolicach premiery Wii U, i na początku wyszło tylko w Kanadzie.
Z samego wyglądu BAAAAARZDO mi się podoba Wii Mini... jest takie oldschoolowe i swoim designem trochę przywodzi na myśl NESa! xD
W sumie w XL nie dali nawet ładowarki żeby cena była niższa. xD
O stary, serio? Tak cicho to przeszło?
Noo! To było jakoś w okolicach premiery Wii U, i na początku wyszło tylko w Kanadzie.
Z samego wyglądu BAAAAARZDO mi się podoba Wii Mini... jest takie oldschoolowe i swoim designem trochę przywodzi na myśl NESa! xD
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"
Shigeru Miyamoto
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Co z tymi, którzy kupią Zelde SS i zdarzy im się ten błąd uniemożliwiający przejście gry? Zostaną w dołku bo na Wii Mini nie mogą pobrać łatki.
Ostatnio Nintendo ma chyba jakiś problem z testowaniem swoich gier, w nowych pokemonach jest podobny błąd i bez aktualizacji nie przejdzie się dalej. Powinni coś z tym zrobić, na takim Gacku lub DS by się przejechali za takie niedopatrzenia.
Ostatnio Nintendo ma chyba jakiś problem z testowaniem swoich gier, w nowych pokemonach jest podobny błąd i bez aktualizacji nie przejdzie się dalej. Powinni coś z tym zrobić, na takim Gacku lub DS by się przejechali za takie niedopatrzenia.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- sEbeQ13
- VIP
- Kontaktowanie:
MasterLink pisze:Co z tymi, którzy kupią Zelde SS i zdarzy im się ten błąd uniemożliwiający przejście gry? Zostaną w dołku bo na Wii Mini nie mogą pobrać łatki.
Ten patch w ogóle wyszedł? Swego czasu było info, że pracują nad tym itd, ale później temat ucichł. Nie widziałem również żadnych info co do tego patcha dostępnego w Europie (US only).
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Był dostępny do ściągnięcia w momencie zapowiedzi, nie wiem jak jest teraz.
Nawet mam pobrany kanał z patchem do save'a, siedzi sobie w menu wii.
Nawet mam pobrany kanał z patchem do save'a, siedzi sobie w menu wii.