A Link Between Worlds
Moderator: Moderatorzy
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
http://www.vg247.com/2013/11/14/the-leg ... ores-here/
lol destructoid dał 6.5/10 jeszcze nigdy zelda nie dostała tak niskiej noty. Niby to tylko małe odchylenie od normy, ale to tak jak z jengą, jeden źle wyjęty klocek zaburza całość.
lol destructoid dał 6.5/10 jeszcze nigdy zelda nie dostała tak niskiej noty. Niby to tylko małe odchylenie od normy, ale to tak jak z jengą, jeden źle wyjęty klocek zaburza całość.

“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
No... trochę to tak dziwnie wygląda same maksymalne prawie i jeden rodzynek. Ktoś miał odwagę się wyłamać i napisać.... prawdę? Nie sądzę. W moim odczuciu (chociaż oczywiście nie grałem jeszcze) to oceny są chyba zawyżone trochę. Może z sentymentu, może że tak nie wypada przy takim klasyku dali takie wysokie oceny. A ta niska ocena przy tych wysokich wygląda komicznie, niemiarodajnie, i nie prawdziwie. Gdyby wszystkie oceny były zróżnicowane to można byłoby się zastanawiać a tak to te oceny nie mówią raczej nic. Ja za ALtTP nie przepadam i tym bardziej jestem ciekawy jak to będzie z ALBW.
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Ja nie przepadam za głównym światem w ALTTP. Wydaje się jakby był robiony w edytorze. Dlatego trochę się zawiodłem, że znowu dają praktycznie ten sam teren, zamiast wygenerować całkiem nowy świat.
Nawiązania do innych części w ALBW:
http://www.gametrailers.com/videos/3e25 ... o-the-past

Nawiązania do innych części w ALBW:
http://www.gametrailers.com/videos/3e25 ... o-the-past
Ostatnio zmieniony 16 listopada 13, 18:29 przez MasterLink, łącznie zmieniany 2 razy.

“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Szczerze wam powiem że mam w planach napisać Solucję i Porady do tej Zeldy!
Ostatnio pisałem do najnowszej części przenośnej(bo ST już była napisana) więc teraz też postanowiłem że napiszę do najnowszej nienapisanej na przenośną!

Ostatnio pisałem do najnowszej części przenośnej(bo ST już była napisana) więc teraz też postanowiłem że napiszę do najnowszej nienapisanej na przenośną!

"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"
Shigeru Miyamoto
ganon pisze:Szczerze wam powiem że mam w planach napisać Solucję i Porady do tej Zeldy!
Nie mów hop zanim bęc. Napisz i się podziel a nie chwal się zanim jeszcze gry nie mamy. Wielu już takich tu było. (Ja też

- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Były też teksty o tym jak ta strona miała ożyć na nowo, a i tak nic z ten próby ożywienia nie wyszło
Widać AI wrogów nie jest najlepsze, popatrzcie jak rycerze nacierają na nas w ALTTP, a w ALBW stoją sobie jak słupy soli i prawie nas nie zauważają, nie słyszą, nic
http://www.youtube.com/watch?v=uM1lc20PV-o
Kolekcjonerka jest w ultimie za przesadzoną cenę.
Szkoda że premiera gry 22 bo to piątek...

Widać AI wrogów nie jest najlepsze, popatrzcie jak rycerze nacierają na nas w ALTTP, a w ALBW stoją sobie jak słupy soli i prawie nas nie zauważają, nie słyszą, nic

http://www.youtube.com/watch?v=uM1lc20PV-o
Kolekcjonerka jest w ultimie za przesadzoną cenę.
Szkoda że premiera gry 22 bo to piątek...

- sEbeQ13
- VIP
- Kontaktowanie:
Łołołołoł... nieźle sobie liczą za sprowadzenie gry z UK. No ale to sklep, a sklep to biznes, a biznes to kasa...
Takie czasy... Oby zagadki stały na przyzwoitym poziomie.
Niepokoi mnie żywcem wyjęty świat z ALttP. Wszystko... jest takie samo.
MasterLink pisze:Widać AI wrogów nie jest najlepsze, popatrzcie jak rycerze nacierają na nas w ALTTP, a w ALBW stoją sobie jak słupy soli i prawie nas nie zauważają, nie słyszą, nic
Takie czasy... Oby zagadki stały na przyzwoitym poziomie.
Niepokoi mnie żywcem wyjęty świat z ALttP. Wszystko... jest takie samo.

Wróć do „Legend of Zelda: A Link Between Worlds”