Legend of Zelda: Breath of the Wild

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 29 lipca 13, 18:19

źródło:

http://www.zeldainformer.com/news/rumor ... ht-princes

Satoru Takizawa has worked on every 3D Zelda game since OoT. He designed Ganondorf and all the bosses in OoT, all the bosses in MM, Ganondorf and the Moblin in TWW, and didn't do much on SS

W takim razie już wiadomo dlaczego wygląd większości bossów z SS był takim krokiem wstecz... prawie wszystkie wyglądały tak:

Obrazek
Obrazek
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Awatar użytkownika
sEbeQ13
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: sEbeQ13 » 29 lipca 13, 21:15

Plotki będące marzeniem fanów.
Obrazek

Awatar użytkownika
ganon
VIP
VIP

Postautor: ganon » 30 lipca 13, 01:26

Ja tam mam nadzieję że w Zeldzie na Wii U wróci Ganon!
Tak na prawdę nie było go w Zeldzie od TP!
W tym czasie wyszło PH, ST i SS!
Obrazek
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"

Shigeru Miyamoto

Awatar użytkownika
Trociniak
Goron
Goron
Kontaktowanie:

Postautor: Trociniak » 30 lipca 13, 12:45

Chciałbym remake Minish Cap w 3D na Wii U. To niedoceniana gra, całkowicie zniszczona przez wydanie jej na GBA. Gdyby grafa była jak w WW HD, moglibyśmy się poczuć naprawdę malutcy, a nie tylko bieganie pikselkiem po mapie, które nie robi tak wiele różnicy, bo w świątyniach i tak widok Linka jest taki sam. Ezlo jest świetny, chciałbym żeby jego teksty ktoś dubbingował... Dobra, już nie zmieniam tematu, nie wierzę jak dotąd w żadne przecieki :D

Awatar użytkownika
sEbeQ13
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: sEbeQ13 » 30 lipca 13, 16:51

ganon pisze:Ja tam mam nadzieję że w Zeldzie na Wii U wróci Ganon!
Tak na prawdę nie było go w Zeldzie od TP!
W tym czasie wyszło PH, ST i SS!

Kurna, ile razy mam go jeszcze zabijać?
Obrazek

Awatar użytkownika
ganon
VIP
VIP

Postautor: ganon » 30 lipca 13, 19:13

Kurna, ile razy mam go jeszcze zabijać?

Racja, może to się przejeść(nie powiem, gdy go zabrakło nawet się chwile cieszyłem).
No ale to w końcu on jest głównym bossem serii! Jego postać w TP była zajebista!
Obrazek

"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"

Shigeru Miyamoto

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 5 grudnia 13, 23:08

Podobno mają pokazać nową Zelde 7 grudnia na VGX, interesuje to jeszcze kogoś?
Obrazek

“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Awatar użytkownika
sEbeQ13
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: sEbeQ13 » 6 grudnia 13, 10:26

Mnie jak najbardziej.
Obrazek

Awatar użytkownika
nokash
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: nokash » 6 grudnia 13, 23:15

MasterLink pisze:Podobno mają pokazać nową Zelde 7 grudnia na VGX, interesuje to jeszcze kogoś?

Oczywiście mnie.
www.karolinaszczesna.pl
Obrazek
voice tree boat gate flash house [you] child bell sky blood rock snow fish

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 9 grudnia 13, 19:31

Nie pokazali nic, trzeba będzie czekać do E3 2014 eh..
Obrazek

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 13 czerwca 14, 21:29

[center]Obrazek[/center]

Nowa Zelda. Świat ma być otwarty i będziemy go przemierzać bez żadnych ograniczeń. Teraz jak patrzę na screeny to bardzo ładnie to wygląda. Po raz pierwszy oglądałem zwiastun na smartfonie ze średnią jakością, który zatarł całe wrażenie... To może być taki Wind Waker na lądzie gdzie będziemy zwiedzać monstrualne tereny z mnóstwem smaczków do odkrycia. Ta próbka otwartości z ALBW widać zdała egzamin. Za mało jednak pokazali samej gry.

http://www.youtube.com/watch?v=-C5K4mHP4s0
Obrazek

Awatar użytkownika
Trociniak
Goron
Goron
Kontaktowanie:

Postautor: Trociniak » 14 czerwca 14, 19:40

MasterLink pisze: Po raz pierwszy oglądałem zwiastun na smartfonie ze średnią jakością, który zatarł całe wrażenie...

Ja też jak obejrzałem najpierw na fonie, to take se... Później na kompie, to kuuur :D Szkoda, że to tylko pokazówka grafy, ale i tak wygląda zajebiście. Myślę, że ta gra wyciśnie max z konsoli i nie będzie już taką biedotą, jak w przypadku wii jeśli chodzi o wyścig graficzny. Wierzę, że śmiało będzie konkurować z tą generacją ;) Trochę burza wokół babskiego wyglądu Linka jest, czytaliście o tym? Tak sobie jeszcze przejrzałem ten fejkowy filmik z tym pająkiem i powiem Wam, że chyba wolałbym jednak taki TP, niż tego SS, ale jeszcze nie czas na jakiekolwiek narzekania.

Awatar użytkownika
nokash
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: nokash » 14 czerwca 14, 20:28

MasterLink pisze: Za mało jednak pokazali samej gry.

Prawie nic nie pokazali. Co do linka to co niektórzy nawet cycki u niego widzieli.
Na temat MM nic nie wiadomo. Coś się wypowiadali że cały czas myślą i widza jak fani proszą o nią ale nic poza tym.
www.karolinaszczesna.pl

Obrazek

voice tree boat gate flash house [you] child bell sky blood rock snow fish

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 14 czerwca 14, 22:52

Aonuma wspomniał na pokazie, że to nie koniecznie jest Link, potem to jakoś sprostował, że to jednak Link.. Może jeszcze poprawią ten dziewczęcy wyraz twarzy. Obawiam się, że premiera gry będzie znowu ciągnąć się w nieskończoność.

Co do MM to też liczyłem że pokażą remake :neutral:
Obrazek

Awatar użytkownika
kacperk
VIP
VIP

Postautor: kacperk » 23 czerwca 14, 18:23

Wszystko fajnie z tą zeldą na wiiu, ale link to jest jakiś łucznik:/a gzie miecz??
"...That sword! Where did you get that?! Are you... Is it even possible...? ...How could it be?" - Tetra

Wróć do „Legend of Zelda: Breath of the Wild”