Legend of Zelda: Majora's Mask 3DS
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
A w Great Bay też będą butelki z magią do zbierania w wodzie? Ten obszar jest ogromny i pływanie będzie uciążliwe bez tego...
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Zapomniałem dodać że wcześniej chodziło mi o OoT 3D. Sorki...
[ Dodano: 2 Luty 15, 12:28 ]
[ Dodano: 2 Luty 15, 12:28 ]
Dobrze. Pewnie z jakieś strony przeczytałem.nokash pisze:kacperek
weź ty się ogarnij chłopaku. Sprawdź kilka razy wiarygodność czegoś co
chcesz napisać. Zresztą z chęcią zobacze źródło tego newsa bo jakoś Ci
nie wierzę że gdzieś to ktoś napisał.
"...That sword! Where did you get that?! Are you... Is it even possible...? ...How could it be?" - Tetra
kacperk pisze:Zapomniałem dodać że wcześniej chodziło mi o OoT 3D. Sorki...
[ Dodano: 2 Luty 15, 12:28 ]Dobrze. Pewnie z jakieś strony przeczytałem.nokash pisze:kacperek
weź ty się ogarnij chłopaku. Sprawdź kilka razy wiarygodność czegoś co
chcesz napisać. Zresztą z chęcią zobacze źródło tego newsa bo jakoś Ci
nie wierzę że gdzieś to ktoś napisał.
Zapoznaj się z wiarygodnością różnych serwisów, a później dopiero rób zamęt.
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
kacperk pisze:Zapomniałem dodać że wcześniej chodziło mi o OoT 3D. Sorki...
Myślę, że chcesz się po prostu wymigać od tego co napisałeś wcześniej. OoT 3D jest dostępna cyfrowo już od dawna.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
Nie, to źle myślisz.MasterLink pisze:kacperk pisze:Zapomniałem dodać że wcześniej chodziło mi o OoT 3D. Sorki...
Myślę, że chcesz się po prostu wymigać od tego co napisałeś wcześniej. OoT 3D jest dostępna cyfrowo już od dawna.
"...That sword! Where did you get that?! Are you... Is it even possible...? ...How could it be?" - Tetra
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
lol robisz z innych idiotów. Na początku wypisujesz jakieś bzdury z powietrza, wprowadzasz zamieszanie, a potem się z tego wycofujesz. Jeszcze trochę i któryś z modów na prawdę nie wytrzyma i nagrodzi cię odpowiednio. I tak duża tu ostatnio wyrozumiałość bo na innym forum już dawno dostałbyś ostrzeżenie do profilu.
Rozumiem.
[ Dodano: 6 Luty 15, 15:38 ]
https://www.youtube.com/watch?v=OoJOd_x ... pp=desktop
Oto kolejny filmik, na którym widać że będziemy mogli jako Dziki Link łowić ryby.
[ Dodano: 6 Luty 15, 15:38 ]
https://www.youtube.com/watch?v=OoJOd_x ... pp=desktop
Oto kolejny filmik, na którym widać że będziemy mogli jako Dziki Link łowić ryby.
Ostatnio zmieniony 6 lutego 15, 18:52 przez kacperk, łącznie zmieniany 1 raz.
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Wracając do tematu...
13 wypada w piątek - to z jednej strony dobry dzień bo premiera, a z drugiej zły bo nie dostanę wysyłki do poniedziałku jeśli wyślą w piątek
13 wypada w piątek - to z jednej strony dobry dzień bo premiera, a z drugiej zły bo nie dostanę wysyłki do poniedziałku jeśli wyślą w piątek
Wróć do „Legend of Zelda: Majora's Mask 3D”