===>Tu bylo duzo mojej wiedzy<===
Jezeli ktos chce sie dowiedziec cos o wyjsciu z ciala recze pomoca
TO nie nawoluje do zadnej religi ; p nie trzeba zmieniac boga bo to bog stworzyl rozne wymiary
Astralny
Fizyczny
Mentalny
itp.
jak chce cos swieciej sie dowiedziec piszcie tu
Oto Moja Wiedza
Moderator: Moderatorzy
Lucyfer pisze:Jezeli ktos chce sie dowiedziec cos o wyjsciu z ciala recze pomoca
Chciałbym wiedziec jakie środki bierzesz na pobudzenie bo twoje tematy co jeden to lepszy i juz nie moge sie doczekac kolejnego tematu w twoim wydaniu pod tytułem" bezsens",nie chce Cie obrazac,ale zastanow sie lepiej dwa razy jak bedziesz pisac kolejny temat przypominam tylko.Wykasujcie ten temat
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious
O jeju jeju, ja tam popieram Lucyfera bo jest mojego typu Znam ideologie życia astralnego i mi się podoba... Zresztą fajnie jest widzieć tak jak by się miało oczy z tyłu głowy (czyli 360 stopni), bo tak widziałem po wyjściu z ciałka
zysza.nl
Papiez Kosciola Piwnicznego
&
Prezes Fundacji Ratowania Piwnic Powojennych
Papiez Kosciola Piwnicznego
&
Prezes Fundacji Ratowania Piwnic Powojennych
Fixer pisze:tak robie to bardzo często, najczęściej między posiłkami i czasem też w szkole
OMFG o czym ty gadasz człowieku ?!?! coś z toba nie tak ?!?!
Fixer w pełni sie zgadzam,drug tez ma racje.Lucek daj se siana z takimi tematami,chyba Ci sie Fora potentegowały.Rozumiem,ze to off topic,ale twoje tematy rozwalają "Lubisz mnie czy nienawidzisz"jakos tak to było,a teraz "Oto moja wiedza" wyjscie z ciała gosciu pomysl troche bo tylko sie osmieszasz.Rozumiem,ze znasz sie na wyjsciu z ciała,ale nie wyskakuj z takimi tematami na forum bo cie ludzie palcami będą wytykac,ze jakis nietego jestes.Takze jak założysz kolejny temat to z sensem i bardziej wiarygodne rzeczy dawaj.
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious
- Kaczor
- Szlachetny Hylianin
- Kontaktowanie:
wg mnie to jest wszystko realne ja sam miałem bardzo wiele razy LUCID DREAM ( i często takie miewam) czyli sen w którym wiesz że to sen. wyjście z ciała czyli OUT OF BODY EXPERIENCE w sktócie OBE niedoświadczyłem ale prbowałem to jest wszystko prawda co mówi lucyfer ale to niejest dokładnie tak jak wszyscy myślą projekcja astralna niejest dokładnie taka jak żeczywistość zresztą poczytajcie se jest dużo stron na ten temat.