Sanctuary of Time
Moderator: Moderatorzy
Sanctuary of Time
Zapraszam na stronę[glow=blue]www.hyrule.host.sk[/glow]
Piszcie tutaj co sądzicie o stronie i czego wam w SoT brakuje
ZAPRASZAM DO REJESTRACJI
Piszcie tutaj co sądzicie o stronie i czego wam w SoT brakuje
ZAPRASZAM DO REJESTRACJI
Ostatnio zmieniony 6 grudnia 05, 08:48 przez Fixer, łącznie zmieniany 1 raz.
- PiotrW
- Administrator
- Kontaktowanie:
No offence but...
Ten news o Wind Waker'ze 2 jest "ciut ten tego"...
Napisany jest na podstawie strony która już od DAWNA nie jest aktualizowana i mniej więcej od tąd jak istniały podejżenia, że nowa Zelda (Twilight Princess - wtedy nie znano jeszcze tytułu) może być kontynuacją Wind Waker'a... Myślę ,że wypadało by nanieść jakąś poprawkę...
Ten news o Wind Waker'ze 2 jest "ciut ten tego"...
Napisany jest na podstawie strony która już od DAWNA nie jest aktualizowana i mniej więcej od tąd jak istniały podejżenia, że nowa Zelda (Twilight Princess - wtedy nie znano jeszcze tytułu) może być kontynuacją Wind Waker'a... Myślę ,że wypadało by nanieść jakąś poprawkę...
| REGULAMIN FORUM | REGULAMIN STRONY | Zelda Central UserBar |
"Every game has a story. Only one is a legend. The Legend of Zelda."
"Every game has a story. Only one is a legend. The Legend of Zelda."
- Kaczor
- Szlachetny Hylianin
- Kontaktowanie:
ja mogę być waszym grafkiem jak chcecie to wam pokaże kilka prac mam jeszcze kumpla tóry mnie wciągnął w świat grafiki ale szybko się uczę i wcale nieodbiegam od niego zdolnościami...................szczeże mówiąc to czekałem aż o to zapytacie......ale jedna uwaga postarajcie się troche bo ta strona narazie troche "biedna" jest mało materiałów no a jeśli tak ma być to napewno wygaśnie niedługo więc licze na poprawę