www.grono.net
Moderator: Moderatorzy
www.grono.net
Jest ktoś na gronie ?
Jak ktos che to niech poda tu maila a ja mu zaproszeni wysle
Jak ktos che to niech poda tu maila a ja mu zaproszeni wysle
wyślij mi zaproszenie Mojego maila znasz,ale dla formalności: maciekgajewski@o2.pl :mrgreen:
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
Impa Jezuuuu jaka ty łomna jesteś :/
Po pierwsze t zobacz na swoją pierwszą wiadomość w temacie "slabość płci", ja nie wiem - "chłopacy" "kapitanką" "ciągnom" ty chodzisz wogóle do jakiejś szkoły ?!
Po drugie to jest forum, a nie klan, rodziny czy coś w tym stylu. Tu się poprostu ludzie wypowiadają więc chyba można byc zarówno na forum o "zeldzie" jak i o np. wędkowaniu czy nawet gotowaniu gdzie sie ludzie wypowiadają na różne tematy :/
Po pierwsze t zobacz na swoją pierwszą wiadomość w temacie "slabość płci", ja nie wiem - "chłopacy" "kapitanką" "ciągnom" ty chodzisz wogóle do jakiejś szkoły ?!
Po drugie to jest forum, a nie klan, rodziny czy coś w tym stylu. Tu się poprostu ludzie wypowiadają więc chyba można byc zarówno na forum o "zeldzie" jak i o np. wędkowaniu czy nawet gotowaniu gdzie sie ludzie wypowiadają na różne tematy :/
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
- Kaczor
- Szlachetny Hylianin
- Kontaktowanie:
a wogule to jak chcesz bronic praw kobiet to pisz o tym na forum na którym są jakieś kobiety.......przecierz tutaj cie nikt niesłucha........twoje hasła JESTEŚCIE ZE MNĄ itd to po co one są ja niejestem z tobą bo ja nie bronie praw kobiet tym bardziej że mają takie same prawa a tym forum jak chłopcy