Fajna ankieta :D
Moderator: Moderatorzy
Fajna ankieta :D
Wchodźcie na ten adresik ogólnie takich nie lubie
ale tutaj wyniki sa naprawde zaskakujące Serio TUTAJ
ale tutaj wyniki sa naprawde zaskakujące Serio TUTAJ
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
Mialem takie tylko ze polskie ale i tak zrobilem Wyslalem to kiedys kolezance i ona ma kumpla w klasie tylko ze mowi ze go tylko lubi, a od razu widac ze sie kochają On ją po rekach caluje na lekcji tulą sie w kolko ale ona zaprzecza. I wyslalem jej to a ona go wpisala na początku nie wiedziala co powiedziec a potem tlumaczyla sie jak mogla
Co jest kurde?
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
Nie no prawda bo to nasza przyjaciolka jest i go bardzo lubi z tego co widze a on sie zfrajerzyl i nie poprosil i w koncu nie idzie na studniowke. Ja tez nie ide ale dlatego ze polonez jest obowiazkowy a nie mam zamiaru tego gowna tanczyc. Po za tym wole spedzic czas z konsolą :mrgreen:
Co jest kurde?
Brak mi słów,ale se zabawe Mr.M znalazłeś,wiedziałem co to bo moj kumpel tez mi to przsłał,a raczej podobne,tylko zakonczenie było bardziej obrażliwe ( dostał za to w twarz ,zeby brzydko nie pisac) :mrgreen: .Imiona wszystkich lasek pozmyślałem,we wszystkich jest "r" stary trik.Jedynie co podałem prawdziwe to swoje imie. .Choc nie myslałem ze oprocz kumpla co mi to wysłał,znajdzie sie ktos jeszcze,jak widac niektorym sie wyjątkowo nudzi
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious