Prince of Persia
Moderator: Moderatorzy
Prince of Persia
Piszcie co sądzicie o tej cudownej grze !!!
Chyba najleprza jest Warrior Within ale jeszcze nie grałem w The Two Trons :twisted:
Chyba najleprza jest Warrior Within ale jeszcze nie grałem w The Two Trons :twisted:
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
- macio94
- Zora
- Kontaktowanie:
Prince of persia jest SuPeR! Sands of time jest bardziej baśniowa ale ma znacznie mniej combosów, a Warrior Within jest zdecydowanie mroczna... Warrior Within jest chyba lepsza bo ma większe możliwości, ale Sands of time też zasługuje na uwagę.
Misiokmaster, komputerowe wersje Prince of Persia są znacznie lepsze od komórkowych. Bieganie po ścianach i matriksowe ujęcia są świetne!
Misiokmaster, komputerowe wersje Prince of Persia są znacznie lepsze od komórkowych. Bieganie po ścianach i matriksowe ujęcia są świetne!
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
- PiotrW
- Administrator
- Kontaktowanie:
Osobiście polecam każdą z części!
PoP:SoT za innowacyjność
PoP:WW za mroczny klimat
PoP:T2T za zebrania wszystkiego co najlepsze z poprzednich części w całość.
Niestety minusem każdej z nich jest krótki czas rozgrywki ,lecz z drugiej strony wszystkie trzy tworzą JEDNĄ historię co daje nam łącznie ok 24-27 godzin gry (za pierwszym razem ,za drugim jest to znacznie mniej )
PoP:SoT za innowacyjność
PoP:WW za mroczny klimat
PoP:T2T za zebrania wszystkiego co najlepsze z poprzednich części w całość.
Niestety minusem każdej z nich jest krótki czas rozgrywki ,lecz z drugiej strony wszystkie trzy tworzą JEDNĄ historię co daje nam łącznie ok 24-27 godzin gry (za pierwszym razem ,za drugim jest to znacznie mniej )
Ostatnio zmieniony 10 maja 07, 14:42 przez PiotrW, łącznie zmieniany 1 raz.
| REGULAMIN FORUM | REGULAMIN STRONY | Zelda Central UserBar |
"Every game has a story. Only one is a legend. The Legend of Zelda."
"Every game has a story. Only one is a legend. The Legend of Zelda."
Mi osobiscie najabrdziej przypadł PoP Sands of time grałem w niego długo,przeszłem go chyba ze 4 razy.Co do Warrior Within to mimo mrocznego klimatu i duzej ilosci kombosów nie skonczyłem go,nie wcignął mnie tak jak jedynka.W trojke nie grałem,ale podobno jest najlepszy z trzech czesci.Zobaczem w przyszlosci ile jest w tym prawdy.Nrazie nie przymierzam sie do Popa T2T.
[ Dodano: Nie 01 Sty, 2006 ]
Jednak los sie odmienił.Własnie przechodze Popa T2T jest naprawde swietny,bardzo rozbudowany,speed kill sa naprawde git(choc ja wole poczciwe h'slash :mrgreen: ).Jeszcze do konca nie moge ocenic bo nie przeszlem calego popa,ale chyba jednak rzeczywiscie jest lepszy od SoT i WW.W sumie to takie połaczenie wspomnainych dwoch czescie,a dodatkowo kilka nowosci m.in mroczna wersja ksiecia,poziom walk jest trudniejszy,jeszcze trudniejsze i bardzeije rozbudowane pułapki,dodatki itp,itd.
[ Dodano: Nie 01 Sty, 2006 ]
Jednak los sie odmienił.Własnie przechodze Popa T2T jest naprawde swietny,bardzo rozbudowany,speed kill sa naprawde git(choc ja wole poczciwe h'slash :mrgreen: ).Jeszcze do konca nie moge ocenic bo nie przeszlem calego popa,ale chyba jednak rzeczywiscie jest lepszy od SoT i WW.W sumie to takie połaczenie wspomnainych dwoch czescie,a dodatkowo kilka nowosci m.in mroczna wersja ksiecia,poziom walk jest trudniejszy,jeszcze trudniejsze i bardzeije rozbudowane pułapki,dodatki itp,itd.
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious
po pierwsze to nie Historia ,tylko fabuła ,a po drugie to niby czemu jest badziewiacka,chyba za bardzo angielskiego nie rozumiesz.Fabula swietnie odzwierciedlona,akcja dzieje sie w Babilonie pasuje typowo do klimau ksiecia z Persji,a co w tym złego to niewiem??
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie: