Prince of Persia
Moderator: Moderatorzy
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
No to muisz troche zaoszczędzic i bedzie gites.Jak niechcesz za duzo wydawac kasy to kup se poprostu Pop'a SoT jest wart swej ceny,napewno sie nie zawiedziesz tym bardziej ze Pop to juz klasyka w to trzeba zagrac.Pograsz w jedynke to odrazu bedziesz chciał trójke
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
Jestem. Życie polskiego gracza jest trudne. Nawet malo powiedziane. Gry drogie a kasy malo. Na dodatek pelno wartosciowych tytułow w ktore chce sie zagrac. A jak niektorzy mowia ze jak nie mam kasy na gry i musze wybierac zeby kupic gre albo cos wazniejszego pod pewnymi wzgledami to nie musze grac bo to nie jest potrzebne do zycia. No sory ale oni nie wiedza jak to jest. Jak sie raz zagra to nie mozna przestac.
Co jest kurde?
No tak gra wciąga,szczególnie dobre tytuły potrafią przykuc do konsoli na długie godziny.Niektorzy dziwią sie co inni ludzie widza w grach,ze przez caly czas graja.Oni nie potrafia grac w jakies wybitne tytuly nie idzie im to wogoole,szybko rezygnują dlatego nie widza w grach nic szczegolnego.My natomiast Elita potrafimy grac bardzo dobrze,postrzegamy gry inaczej,widzimy wnich duzo wiecej,a co najwazniejsze sprawia nam to sporo frajdy,to sie chyba poprostu nazywa talent do gier video
btw:misokmaster za bardzo zrobilismy off topa,trza to zmienic
btw:misokmaster za bardzo zrobilismy off topa,trza to zmienic
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious
- acierpicki
- Kokiri
Warrior Within jest chyba najlepszą częścią z całej serii PoP u W "The Two Thrones" nie ma u przeciwników krwi tylko znowu piasek.....a szkoda bo gra też ma to coś co powoduje że gracz na nowo zapada w chrobę tz "braktonus kontaktus ze rzeczywisościus tylkokompus"
Acha PoP The Sands of Time również rządzi ale jest według mnie zbyt "bajkowa" !
Acha PoP The Sands of Time również rządzi ale jest według mnie zbyt "bajkowa" !
"No Drinks No Foods And The Only Babe Just Left"
DEVIL MAY CRY FAN
DEVIL MAY CRY FAN
Nowa część Prince of Persia wychodzi w grudniu. Od jakiegoś czasu, można obejrzeć trailery/ pierwsze gameplaye.
Jak dla mnie, nowa część będzie lepsza, od trylogii, która się skończyła na "Dwóch Tronach".
A Wy? Co o tym sądzicie? Świat magii, brak wpływania na ruch czasu, nowy rodzaj grafiki.. Czy wyjdzie to tej marce na dobre?
Czekam na opinię .
Jak dla mnie, nowa część będzie lepsza, od trylogii, która się skończyła na "Dwóch Tronach".
A Wy? Co o tym sądzicie? Świat magii, brak wpływania na ruch czasu, nowy rodzaj grafiki.. Czy wyjdzie to tej marce na dobre?
Czekam na opinię .
- sEbeQ13
- VIP
- Kontaktowanie:
amadis pisze:A Wy? Co o tym sądzicie? Świat magii, brak wpływania na ruch czasu, nowy rodzaj grafiki.. Czy wyjdzie to tej marce na dobre?
Jestem zachwycony tą grą. Najbardziej urzekła mnie grafika... No nie mogę się jej nadziwić, a także, że mój sprzęt dźwiga to bez najmniejszych zacięć. Polecam tę grę wszystkim!