pierwsze szoty NDS lite
Moderator: Moderatorzy
- Kaczor
- Szlachetny Hylianin
- Kontaktowanie:
oj jezu co sie tak czepiaćie to może wogule na shoucie rozmawiajmy
[ Dodano: Pią 10 Lut, 2006 ]
a co do koloru to te szotu są troche leprze http://www.swiatn.pl/index.php?p=newsy&id=2593
i jeszcze http://www.swiatn.pl/index.php?p=newsy&id=2596 ale to już komputerowe

a co do koloru to te szotu są troche leprze http://www.swiatn.pl/index.php?p=newsy&id=2593
i jeszcze http://www.swiatn.pl/index.php?p=newsy&id=2596 ale to już komputerowe
teraz wygląda lepiej jako biały fajnie wygląda ale ja mam dylematy bo jest cały płaski i według mnie traci wygląd tak mi się wydaje ale na pewno bedzie koło 700zł kosztować
[ Dodano: Sob 11 Lut, 2006 ]
cofam wszystko co powiedziałem NDS Lite wygląda świetnie zwłaszcza biały na pewno teraz nie ma wątpliwości że łykam NDS Lite haha mam takie foty że się w pale nie mieści i to od samego Nintendo www.nintendo-europe.com/NOE/en/GB/news/ ... vGlJcoH_Rk
cofam wszystko co powiedziałem NDS Lite wygląda świetnie zwłaszcza biały na pewno teraz nie ma wątpliwości że łykam NDS Lite haha mam takie foty że się w pale nie mieści i to od samego Nintendo www.nintendo-europe.com/NOE/en/GB/news/ ... vGlJcoH_Rk
Ostatnio zmieniony 11 lutego 06, 11:06 przez chrno, łącznie zmieniany 1 raz.
Wii FC: 7964-7540-9921-2263
MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno
to jest boskie
szkoda, że go (NA 99,99%) NIE KUPIE.......
P.S.
DS Lite w 3 kolorkach
Szczegóły TU
a tu wszystkie zdjęcia
Mi się podoba ten ciemnyniebieski (granatowy)
Ja musze mieć DS Lite

P.S.
DS Lite w 3 kolorkach

a tu wszystkie zdjęcia

mi najbardziej biały jakoś tak lepiej wygląda i będe już DS Lite miał za miesiąc lub góra dwa
i niektórzy mówili że nie opłaca się taki temat zrobić i dobrze że pewn osoba go zrobiła przynamniej są fajne spekulacje na temat DS'a Lite jest lepszy teraz d zwykłego modelu :twisted:

- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
ty chyba śmieszny jesteś że ja będe używanego DS'a kupywał nigdy ale to nigdy nie kupujcie handheldów na Allegro wogóle używanych chyba że chcecie mieć porysowaną szybke lub wogóle zniszczonego DS'a bo jak sprawdzisz czy działa a ty sebastian cicho siędź bo tobie mamusia musiała zamówić konsole wstyd
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
- sEbeQ13
- VIP
- Kontaktowanie:
chrno pisze:ty chyba śmieszny jesteś że ja będe używanego DS'a kupywał nigdy ale to nigdy nie kupujcie handheldów na Allegro wogóle używanych chyba że chcecie mieć porysowaną szybke lub wogóle zniszczonego DS'a bo jak sprawdzisz czy działa a ty sebastian cicho siędź bo tobie mamusia musiała zamówić konsole wstyd
Ale zrajałeś, nie kupywałem na allegro, a to, że mi "mamusia musiała zamawiać to dlatego, że zarejestrowałem konto na nią, bo gdyby jakaś gra na mnie przyszła to żeby nie było kłopotów, bo poczta moze nie wręczyć. I zrajałeś.

ty sam nie kumasz co ty czytasz człowieku ja pisałem że ja nie będe kupywał Ds'a na allegro i mówiłem innym żeby nie kupywali bo się nie opłaca naucz się czytać ze zrozumieniem a po drugie sam mówiłeś że starsza ci DS'a zamawiała więc co się k**wa czepiasz naucz się czytać to pogadamy i co gadasz że się podniecamy a ty na początku sam zobacz co piszesz więc sie od**b co my pokazujemy jak fajny jest DS Lite i po to chyba ten temat wyszedł żeby spekulować o DS'ie Lite
- misiokmaster
- Powiernik Trójmocy
- Kontaktowanie:
no na pewno wogóle sam zaczął a teraz się rzuca nawet napisał że jak wiecie jestem posiadaczem DS'a i podjarany a później do nas że my się jaramy jak mamy czym to niech się od****doli bo źle skończy widać że w szkole ma nie tęgie oceny bo czytać nie umie ale nie będe po łepku jechał bo mnie jeszcze z forum wywalą kończymy OFF Topic i gadamy dalej o DS'i Lite ludzie bo to jest teraz bardzo gorący temat ludziska :twisted:
- Kaczor
- Szlachetny Hylianin
- Kontaktowanie:
no właśnie ja sobie kupie napewno ten granatowy albo biały niemogę się doczekać więcej szczgułów(niewiem jak sie pisze) bardzo podoba mi się że slot na gry do GB ma "osłonkę" i to że ma jednolity kolor a nie jak zwykły DS jest pod spodem czarny i wydaje mi sie że umiejscowienie stylusa z boku to dobry pomysł.
PS. chrno jesteś nvipem???

PS. chrno jesteś nvipem???