SebastianL92 pisze:A po co mi DSLite skoro mam zwykłego
a różnia sie tylko wyglądem
hmmm... dla Ciebie to tylko wygląd, a dla Mnie (Nas

) to nowa stylistyka, nowe kolory (bo błękit i róż są dla dziewczy, a nie każdy lubi srebro i czerń) i to fajnie mieć konsolke w tym kolorze który lubisz (nie nudzi się tak szybko) i mieć poczucie, że konsolka jest cool(, że to tak nazwę podjaranie się konsolką

). Na takiej przyjemniej się gra

A i kolor stylusa ma duże znaczenie (fajnie wygląda). NDSL będzie się różnił jeszcze rozmiarami i wagą (no, a chyba byś niechciał miećć ciężkiego i wielkiego telefonu komórkowego??

) wymiarami. Nie można trzymać ciągle w rękach ciężkiej i wielkiej konsolki (np. Game Boy Classic

), warto mieć ją zminiaturyzowaną, nie??

A poza tym, SebastianL92, skoro mówisz (przytoczę),
SebastianL92 pisze:A po co mi DSLite skoro mam zwykłego a różnia sie tylko wyglądem
że DS Lite Ci nie jest potrzebny, to po co wchodzisz na tematy z
nim (DS Lite) związane??
P.S.
chrno ma racje, bo chyba cię to boli kiedy my gadamy o DSL a ty masz zwykłego?? Mnie by to bolało (bym sobie mówił coś w stylu: "Ale ja jestem głupi, mogłem poczekać na DSL"

) A ty się "podniecałeś" strasznie kupnem DS (nie mówie, że ja bym tak nie zrobił

)więc my chyba też mamy prawo to robić, co??

I daj spokój, bo przecież skoro tobie się podoba tylko twój kochany DS to nie musisz się wnerwiać na każdego, kto powie, że DSL jest fajniejszy (coś mi tu zaleciało "Krzyżakami" H.Sienkiewicza

) etc. , etc. Więc wyluzuj troszkę, oki??