Postautor: Merinesta » 22 listopada 13, 16:09
Jak na razie mi nie sprawiają trudności. Może były miejsca gdzie się zacięłam, ale maksymalnie na 2 minuty, a oczywiście rozwiązanie było banalne, tylko że ja akurat w tym momencie myślałam pod złym względem:P W ogóle świątynie są bardzo krótkie. O wiele więcej czasu zajmuje eksploracja na mapie świata.
I na trailerach to może było widać, ale większość utworów to nowe wersje z A Link to the Past. Wiem, że to kontynuacja, ale mnie już naprawdę nie rajcuje w kółko słuchanie tej samej muzyki :C Pewnie tych, co nie mieli kilka lat styczności z Zeldą, ta wiadomość ucieszy, ale ja bym wolała coś kompletnie nowego.
Zdziwiłam się także, że cały świat jest 3D, ale i tak nie ma możliwości zmiany kamery, więc ciągle patrzymy z góry. Czasem po prostu fajnie byłoby się rozejrzeć z oczu Linka.
A tak to cała reszta gry jest superaśna i mam nadzieję, że jak najszybciej dostaniecie swoje kopie!:D Szczególnie dlatego, że gra ma opcję StreetPass (której do końca nie ogarniam:P). Niby śledziłam trailere i informacje, ale i tak jak zwykle do mnie nic nie dociera i muszę to po prostu sama odkryć, aby poznać grę.