Zlot 2007

O wszystkim. UWAGA! Kultura obowiązuje!

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Boryn
Zastępca redaktora naczelnego
Kontaktowanie:

Postautor: Boryn » 24 maja 07, 20:40

No to fajnię, troszke ludzi się zbiera, ale dawać pomytsły jeszcze :)
Obrazek[center]Zapunktuj.pl. Zdobywaj różne nagrody: Przelewy PayPal w wysoko?ci 5 -200 zł, konsole PS3, PSP, doładowania telefonów w wysoko?ci 5 - 100 zł i wiele innych. Kliknij w logo, zarejestruj się i bierz udział w loteriach i zdobywaj masę punktów, które możesz wymienić na wiele nagród.[/center]

Awatar użytkownika
Kaczor
Szlachetny Hylianin
Szlachetny Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: Kaczor » 24 maja 07, 22:34

Jedyny problem dla mnie to by był transport bo rodzice raczej mnie nie zawiozą, a samemu pociągiem czy innym syfem trochę mi się nie widzi jechać. Może by Chrno wpadł i razem byśmy pojechali :). Tylko ja dalej nie widzę tego jakoś za dobrze. Jak wy sobie to wyobrażacie? Spotykamy się w centrum na ławeczkach i gramy na DS'ach :roll: ? Raczej nie widzę tu nikogo kto mógłby załatwić miejscówę na własną rękę.

Awatar użytkownika
Boryn
Kontaktowanie:

Postautor: Boryn » 24 maja 07, 23:00

No nie wiem, Ci co są z Wrocka to może by oni coś załatwili, nie chodzi mi na swoją rękę, tylko jakiś darmowe miejsce. :):)
Obrazek[center]Zapunktuj.pl. Zdobywaj różne nagrody: Przelewy PayPal w wysoko?ci 5 -200 zł, konsole PS3, PSP, doładowania telefonów w wysoko?ci 5 - 100 zł i wiele innych. Kliknij w logo, zarejestruj się i bierz udział w loteriach i zdobywaj masę punktów, które możesz wymienić na wiele nagród.[/center]

Awatar użytkownika
wodorost2
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: wodorost2 » 25 maja 07, 14:50

Ja jestem z Wrocka ;p, ale też nie wiem na czym taki Zlot miał by polegać :S
www.onsen.prv.pl <-mangi Zelda po POLSKU

Awatar użytkownika
Amek
VIP
VIP

Postautor: Amek » 25 maja 07, 17:15

Spotykamy się np. pod Empikiem na rynku, wszyscy idziemy do parku, przeprowadzamy demonstrację o wyższości Nintendo nad Sony..

Normalny dzień w gronie przyjaciół z Forum. :).

Awatar użytkownika
Kaczor
Szlachetny Hylianin
Szlachetny Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: Kaczor » 25 maja 07, 18:11

To może jeszcze jakiś happening zorganizujemy w parku, co Amadis :P?

Awatar użytkownika
eviltwin1
Zora
Zora

Postautor: eviltwin1 » 25 maja 07, 19:28

Popieram Amadisa :)

Ale... wiecie, mam 11(niecałe :P) lat, to rodzice muszą mnie zawieźć,to oni co robić będą??

Awatar użytkownika
Amek
VIP
VIP

Postautor: Amek » 25 maja 07, 20:58

eviltwin1 pisze:to oni co robić będą??

Kawiarnia, sklepy.. Dużo tego we Wrocku jest ;).

Kaczor pisze:To może jeszcze jakiś happening zorganizujemy w parku, co Amadis :P ?

Lol. :D

Awatar użytkownika
Boryn
Kontaktowanie:

Postautor: Boryn » 25 maja 07, 23:50

A może by się zrobiło jakąś imprezkę??? i fajnie było by jak by Piotrek pojechał.

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 26 maja 07, 10:27

Trzeba mysleć ludzie sensownie, większość osób z forum jest z okolic Wrocka więc to jest oczywiste że to najlepszy pomysł (bo też niedaleko mieszkam Wrocka XD). Dalej co do Ogólno Polskiego Zlotu Fanów Nintendo, jak narazie są propozycje kiedy i gdzie ale nadal admini nic nie podali, chociaż jak znam życie odbędzie się w sierpniu więc można by w lipcu się spotkać, najlepiej bo targach E3 gdzie jak zawsze są nowe wieśći z obozów Ninny i cuś nt. Zeld na pewno będzie (Phantom Hourglass). Co do miejsca we Wrocku to przydałoby się coś niedrogiego wynająć, gdybyśmy się zrzucili po 20zł to by można było coś pomyśleć, no i osoby mieszkające we Wrocku mogłyby poszukać własnie takiej miejscówki, nie wiem może być nawet coś na wzór placówki do zrobienia ogniska or somethin like that bo gdzieś siedzenie w parku do nocy mi się nie widzi bo większośc nas by Policja zgarnęła za włóczęgostwo,moge się kumpla spytać który teraz we Wrocławiu na studiach przesiaduje czy nie widział gdzieś jakiś ofert do wynajęcia takowej miejscówki.A co byśmy tam robili, a posiedziało by się przy DS'ach, gdyby był jakiś domek lub coś to wtedy kilka osób mogłoby przywieźc też Wii, kilka innych TV( w sumie to tak organizują właśnie Extreme Party). Mogę się znajomego spytać z forum Resident Evil gdzie oni swój takowy zlocik zrobili(zero sponsorów sami użytkownicy z forum)wyszło im to naprawde spoko.No to ja się już wypowiedziałem, niech teraz Boss(PiotrW) się odezwie w tej sprawie to się zobaczy :->
Wii FC: 7964-7540-9921-2263

MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno

Awatar użytkownika
Boryn
Kontaktowanie:

Postautor: Boryn » 28 maja 07, 00:37

Nir ma sprawy, przecierz 20 zł to nie dużo- ale oczywićie by się przydały różne konsole i tv- ja mógł bym załatiwć GBA SP + Zelda MC.

Awatar użytkownika
eviltwin1
Zora
Zora

Postautor: eviltwin1 » 28 maja 07, 05:29

Yhm,
Ja tylko na jeden dzien jade na zlot :P,wg mnie wystarczy jeden.

W lipcu mi nie pasi zbytnio, może czerwiec lub sierpien ^^?

Co moge przywiesc? Wii-raczej nie xP
NGC?
GBA?
PSX? x)

Ja|< już, to |<tórąś z tych konsol, innych nie chce :P

Awatar użytkownika
chrno
Hylianin
Hylianin
Kontaktowanie:

Postautor: chrno » 28 maja 07, 06:19

w Sierpniu będą targi Games Convention i Ogólnopolski Zlot Fanów Nintendo, a 3 zloty w jednym miechu to troche za dużo ;p
Wii FC: 7964-7540-9921-2263

MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno

Awatar użytkownika
Boryn
Kontaktowanie:

Postautor: Boryn » 28 maja 07, 14:19

Ja bym proponaował lipiec, ale gdzieś początki miesiąca, a jeżeli chodzi o konsolole to najlepiej żeby ich troche było, ale jeszcze telewizorki by się przydało. :)

Awatar użytkownika
eviltwin1
Zora
Zora

Postautor: eviltwin1 » 28 maja 07, 14:26

No, to może jednak czerwiec ^^ :)?? Proszę :D

Wiecie, 18-19-20 lipiec w Kielcach będę, więc troche tak głupio xP wg mnie

Wróć do „OFF Topic”