wii virtual console

Nintendo, Sony, Microsoft, Sega...

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
kacperk
VIP
VIP

Postautor: kacperk » 22 sierpnia 14, 08:44

nokash pisze:kacperk,
Oracle kosztuja po 24 zł.
To nie tak źle :) . Dziwne jest to że N64 sprzedają po stówkach a Game Cube po złotówkach. Mój GC zawiesił się w Zapomnianej Fortecy jak kupowałem potion od szczura i jak się uczyłem Menuet Lasu jak grałem w OoT.
"...That sword! Where did you get that?! Are you... Is it even possible...? ...How could it be?" - Tetra

Awatar użytkownika
nokash
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: nokash » 22 sierpnia 14, 16:50

kacperk pisze:Dziwne jest to że N64 sprzedają po stówkach a Game Cube po złotówkach

Wcale nie dziwne. Taka kolejność rzeczy i normalny mechanizm rynkowy. Co stare i rzadsze to się lepiej sprzedaje. Proste.
www.karolinaszczesna.pl
Obrazek
voice tree boat gate flash house [you] child bell sky blood rock snow fish

Awatar użytkownika
kacperk
VIP
VIP

Postautor: kacperk » 23 sierpnia 14, 15:55

Mam w planach do kupienia N2DS aby sobie zagrać w ALBW albo w OoT 3D. Myśle że bardziej opłaca się kupować tę konsole niż 3DS bo jest tańsza, w pełni kompatybilna z grami na DS i można odpalać gry na 3DS bez 3D bo od tego podobno bolą oczy. :D
"...That sword! Where did you get that?! Are you... Is it even possible...? ...How could it be?" - Tetra

Awatar użytkownika
Lakitu
Zora
Zora

Postautor: Lakitu » 24 sierpnia 14, 20:02

Ze względu na cenę na pewno warto zainteresować się 2DSem. Z Virtual Console można na niego ściągnąć aż 5 gier z serii Zelda, a do tego odpalić dwie odsłony z DSa i zagrać w ALBW oraz OoT. Bardzo Zeldowa konsolka.
Z tym 3D bym nie przesadzał. Teraz ogrywam właśnie Okarynę i 3D nie wyłączam nawet na chwilę ponieważ wygląda cudownie. Na prawdę warto to zobaczyć. I oczy nie bolą. Może jakbyś grał 5h non-stop :P... Ale to zależy od osoby, każdy odbiera stereoskopowe 3D inaczej.

Awatar użytkownika
kacperk
VIP
VIP

Postautor: kacperk » 25 sierpnia 14, 19:55

OoT3D jest wspaniała od zwykłej... Czekam na majorę. Ale przyznajcie że okaryna straciła swój jakby stary klimat. :}

Wróć do „Konsole”