Fora

O wszystkim. UWAGA! Kultura obowiązuje!

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Legion
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Legion » 3 września 05, 15:36

A on już w ogóle nic nie będzie mógł pisać czy tylko przez określony czas?

Awatar użytkownika
PiotrW
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: PiotrW » 3 września 05, 20:29

Legion pisze:A on już w ogóle nic nie będzie mógł pisać czy tylko przez określony czas?

Narazie przez określony (zależny od mojego humoru) czas. Ale myślę ,że to nie nastąpi zbyt szybko ,bo po otrzymaniu pierwszego ostrzeżenia (widocznie także "nocował na tym forum") wyśmiał mnie przez PW ,że dostał ostrzeżenie ,a nie bana.... ,ale to już jego problem :twisted:
| REGULAMIN FORUM | REGULAMIN STRONY | Zelda Central UserBar |
"Every game has a story. Only one is a legend. The Legend of Zelda."

Awatar użytkownika
Legion
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Legion » 3 września 05, 20:54

Naprawdę zachowywał się żałośnie... ciekawe czy gdy wróci (jeśli wróci) to zmieni swoje postępowanie. Co do tego "nocowania" to on pisał, że jest w ameryce (i przez to tak się podniecał tym spamem)

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 3 września 05, 23:53

Heh nareszcie nie bedem czytal gupiej gadki Lookerro.Pospamowal,przyszedl Piotr W i sie skonczylo Lookerro sie teraz boi:lol :mrgreen:
Untouchable,Incredible,invincible,mysterious

Awatar użytkownika
Sarutobi
Goron
Goron

Postautor: Sarutobi » 5 września 05, 17:44

A ja nie wiem za co dostałem ostrzeżenie .... Nie spamowałem zachowywałem sie jak porządny obywatel i mówiłem innym zeby nie spamowali ... A jak przyszedł Lukerro to pisałem krutkie i z deczka głupie posty ... Ale jednak ... Tylko za to ostrzeżenie ?? Napisałem ten post bo :
1.chcę aby sprawiedliwosci stało sie za dość :mrgreen:
2.Niezamiło wygląda ten czerwony pasek przy moim użytkowniku .
PS. POSTANAWIAM SIE POPRAWIĆ !!!
NO PAIN=NO GAME !!!! NO RISK=NO FUN !!!!

Awatar użytkownika
PiotrW
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: PiotrW » 5 września 05, 19:43

Sarutobi pisze:A ja nie wiem za co dostałem ostrzeżenie .... Nie spamowałem zachowywałem sie jak porządny obywatel i mówiłem innym zeby nie spamowali ... A jak przyszedł Lukerro to pisałem krutkie i z deczka głupie posty ... Ale jednak ... Tylko za to ostrzeżenie ?? Napisałem ten post bo :
1.chcę aby sprawiedliwosci stało sie za dość :mrgreen:
2.Niezamiło wygląda ten czerwony pasek przy moim użytkowniku .
PS. POSTANAWIAM SIE POPRAWIĆ !!!

Napisałem Ci za co otrzymałeś ostrzeżenie. Ale jak chcesz to mogę przypomnieć... W większości tematów w których Lukerro pisał głupoty, Ty coś dopowiadałeś.... - zazwyczaj na jego poziomie... ,ale nie martw się Ty zawiniłeś bardzo drobnie, więc prawdopodobnie zdejmę Ci te ostrzeżenie jak zobaczę obiecaną przez Ciebie poprawe :wink:

:52

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 6 września 05, 22:28

No w sumie racja.Jak Lookerro cuz gupiego pisal ty zaraz cuz dopisywales Sarutobi tak jakbys byl po jego stronie,a wiadomo przeciez ze Lookerro ma swoj swiat,zielone papiery no dowodu jeszcze nie ma ,ale jak bedzie mial to bedzie okragly zeby se oka nie wybil:D.No,ale cuz czlowiek uczy sie na błedach,a jak Administrator bedzie widzial poprawe :wink: z twojej strony to ci zdejmie ta czerwona kreche

Awatar użytkownika
Legion
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Legion » 8 września 05, 15:03

Wracając do tematu fajne fora są też pod:
http://forum.tips.pl
http://thetemploffff.myfreebb.com

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 8 września 05, 15:20

Ah cosik nudno na tym forum sie zrobiło :? Jakos nikt nic za bardzo nie pisze :|

Awatar użytkownika
Legion
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Legion » 8 września 05, 16:59

Wszystko przez tą szkołe. Ludzie nie mają czasu. Albo po prostu nie ma kto spamować (żart :mrgreen: )

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 8 września 05, 22:06

Chodze do technikum i mam czas na wszystko:na silownie,robota,kumple i kumpele i jeszcze na neta,a Legion ty mi tu opowiadasz ze czasu nie ma bo szkola.Jakbys chodzil na studia,albo kl maturalna to rozumiem,ale gimnazjum itp banał.Czas problem w tym ze nikomu sie nie chce.Zresztom mi sie tez powoli nie chce.Tloczno tu sie zapewne zrobi jak wyjdzie Zelda TP na ktorom jeszcz se dosc dlugo poczekamy.

Awatar użytkownika
PiotrW
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: PiotrW » 9 września 05, 07:59

Gangsta pisze:Chodze do technikum i mam czas na wszystko:na silownie,robota,kumple i kumpele i jeszcze na neta,a Legion ty mi tu opowiadasz ze czasu nie ma bo szkola.Jakbys chodzil na studia,albo kl maturalna to rozumiem,ale gimnazjum itp banał.Czas problem w tym ze nikomu sie nie chce.Zresztom mi sie tez powoli nie chce.Tloczno tu sie zapewne zrobi jak wyjdzie Zelda TP na ktorom jeszcz se dosc dlugo poczekamy.

Ja się z Tobą nie zgodzę, gdyż chodzę teraz do 2 klasy L.O. i pon. ,śr. ,czw. kończę o 16:05 ,a w piątek o 11:30 ,natomiast we wtorek o 16.55! (codziennie chodzę na 8.00 z wyjątkiem piątku) + jeszcze powrót do domu ok. 40min. I jak mam mieć wolny czas?? Już nie mówię o odrabianiu lekcji czy ewentualnej nauce...

A co do "tłoczności" przy okazji premiery TP, to masz rację, ale będzie ona mniejsza, niż przy premierze Zelda MC - odpadną ludzie "emulujący"....

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 10 września 05, 00:45

No w sumie fakt nie kazdy ma czas.Ja staram sie go sobie organizowac tak ,aby mial na wszystko co chce czas.Szkola prawda to problem,ale dla mnie jest ona na ostaninm miejscu i nie poswiecam jej zbyt duzo czasu.Dziobak nie jestem:D,ucze sie srednio tak na poziomie 3,4 i jest gites choc na szkole nie umiem patrzec bo wyglada jak wiezienie.W pelni Cie rozumiem,dojazdy,nauka itp tez tak mam ah szkoda ze wakacje nie trwaja 10 miesiecy, a szkola 2 miesiace:P.Mialem tak jak ty,ale se tak zaplanowalem głownie dla silowni zeby miec czas na wszystko co chcem.Co do Zeldy TP to zapowiada sie nam rewolucja bo jakos wszyscy mowiom ,ze ta Zelda bedzie najlepsza potwierdzil te słowa to nawet pan Miyamoto.Takze bedzie tloczno napewno i to bardzo :mrgreen:

Awatar użytkownika
Sarutobi
Goron
Goron

Faaajnie ...

Postautor: Sarutobi » 11 września 05, 12:07

Legion pisze:Wszystko przez tą szkołe. Ludzie nie mają czasu. Albo po prostu nie ma kto spamować (żart :mrgreen: )

No a wszyscy tak nie chcą Lookera .... On cos pisał głupiegi ktoś zastosował metode " na głupie pytanie głupia odpowiedź " ,i jakoś się to kręciło .... :mrgreen:
A co do premiery LoZ :TP to sie doczekać nie moge chociaż nie mam Gacka a mój PieCet napewno hitu nie odpali .... Ale będą screeny w PSX:Extreme !!! Na stronkach tesz coś będzie z pewnością ... Już sie ciesze
NO PAIN=NO GAME !!!! NO RISK=NO FUN !!!!

Awatar użytkownika
Gangsta
Powiernik Trójmocy
Powiernik Trójmocy

Postautor: Gangsta » 11 września 05, 17:48

Do premiery zdarze nazbierac kase na nowego Gacka teraz stoją i tak tanio na allegro takze w Świeta bedom jakies promocje i wtedy moze zakupie.Nowa Zelda taaa bedzie przełom warto zbierac troche grosza na tak genialnie zapowiadającom sie gre i wtedy napewno tez cos ruszy na tym forum bo cos nudno jakos sie robi :?

Wróć do „OFF Topic”