TA ZELDA GC - NA KOLANA, LEGENDA POWRACA
Moderator: Moderatorzy
Ja wiem co to za chłopiec na tym palu. To chlopak z rodzinnej wioski Linka (najprawdopodobniej młodszy braciszek dziewczyny Linka). Mówie dziewczyny bo kiedy oddawała mu Epone to prosiła go by wrócił zdrowy i cały. Więcej nie che mi sie pisać. Wszystko jest ładnie ukazane na trailerach. Duuużo ich oglądałęm
www.zelda.com i tam z menu wybieramy zelde tfajlajt pinces i na dole jest trailer wysoka rozdzielczosc czy cos takiego i czekamy az sie zaladuje jest kawalek w ogole wyjebany jest ten kawalek w sensie trailer
O ***** jak to coś się nazywa
Ostatnio zmieniony 20 października 05, 21:38 przez Mr.M, łącznie zmieniany 1 raz.
Mr.M pisze:O chol*a jak to coś się nazywa
ni łapie o co ci chodzi
[ Dodano: Czw 20 Paź, 2005 ]
no wlasnie ta rasa sie tak zwie stad tytul "Ksiezniczka Twilight" (doslownia "ksiezniczka zorzy") a ta rasa istot z innego wymiaru sie nazywa twilight
A tytulowa ksiezniczka to zapewne ta osoba -
:mrgreen:
Jak wszyscy zauwazyli swiat twilight jest czarnobialy, a Link moze w nim przebywać jedynie jako wilk.
Pozatym maja byc dwa watki - 1.Ganon 2.Rasa Twilight przybyla z innego wymiaru
click it
^ to zeldowy cudzyłów
tutaj są dwa wyjebi*te filmiki. nie pamiętam tylko które poszukajcie se.
są z tych targów e3 czy jak im tam jak goście sobie grają w dema (były/są 2) na jednym i drugim ze swoim czworonożnym przyjacielem ( nie, nie z psem ) na drugim jest walka z bosem!!! jak jest ten trailer z zelda.com to na końcu Link jedzie po wąskiej ścieszcze na takiego cwela na dziku i ... koniec. a tam dalsza część tego. oni jak w średniowieczu - boss z kopią na niego naciera, ktoś obrywa, dojeżczacie do dwóch końców i w tył zwrot jeszcze raz.
ten co tu opisałem to jest jak 3 gości a początku rozmawia, a za nimi jest ekran. jak ktoś zaczyna grać to ten ekran z tyłu się pojawia na nasz cały monitor, a oni se gadają do tego (nie mogłęm nic zrozumieć jak japończyk gadał ze swym akcentem o angielsku )
PS. może się zarejestruje
^ to zeldowy cudzyłów
tutaj są dwa wyjebi*te filmiki. nie pamiętam tylko które poszukajcie se.
są z tych targów e3 czy jak im tam jak goście sobie grają w dema (były/są 2) na jednym i drugim ze swoim czworonożnym przyjacielem ( nie, nie z psem ) na drugim jest walka z bosem!!! jak jest ten trailer z zelda.com to na końcu Link jedzie po wąskiej ścieszcze na takiego cwela na dziku i ... koniec. a tam dalsza część tego. oni jak w średniowieczu - boss z kopią na niego naciera, ktoś obrywa, dojeżczacie do dwóch końców i w tył zwrot jeszcze raz.
ten co tu opisałem to jest jak 3 gości a początku rozmawia, a za nimi jest ekran. jak ktoś zaczyna grać to ten ekran z tyłu się pojawia na nasz cały monitor, a oni se gadają do tego (nie mogłęm nic zrozumieć jak japończyk gadał ze swym akcentem o angielsku )
PS. może się zarejestruje
Jeszcze odnośnie "rasy twilight", nie uświadczyłem żadnej wiadomości na taki temat, coś takiego nie pojawiło się w żadnych newsach odnośnie gry. Pojawił się natomiast "Twilight Realm" czyli wymiar z którego przybywają te dziwne stwory widoczne na trailerze. A tytułowa Twilight Princess to widoczna na trailerze kobieta w tradycyjny żałobnym stroju japońskim, to właśnie Zelda. Potwierdzją to twórcy (miedzy innymi Eiji Aounuma) w wywiadach.
tu się z sarumanem zgodze ale Twlight Princess znaczy coś jak mroczna kśiężniczka prędzej przetłumaczenie będzie takie niż jak podawaliście wcześniej ale tak samo Link jak będzie w postaci wilka będzie mógł rozmawiać ze zwierzętami również z eponą i jak się dowiedziałem przez te Twilight Realm sami ludzie mają jakąś postać zwierzęcą chodzą ploty że sama Zelda będzie się zmieniała w jakieś zwierzątko:P
Wii FC: 7964-7540-9921-2263
MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno
MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno
Wróć do „Legend of Zelda: Twilight Princess”