Legend of Zelda: Skyward Sword
Moderator: Moderatorzy
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
OK.Ludzie chyba się wszystkiego dopatrzą na okładce tak samo jak z SMG. Oni by chyba rozszyfrowali coś nawet gdyby Link miał jakąś zagadkę ukrytą w d***e. Przepraszam za słownictwo. A tak właściwie to co to za utwory bo jakoś ich nie kojarzę. To chyba coś nowego.
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"
Shigeru Miyamoto
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
Dyskusja zaczyna się staczać, czyli wracamy do poprzedniego stadium… czyli chlewu.
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
http://www.gaminator.tv/newsy/news/1753 ... Sword.html
News ten dowodzi że SS wcale nie będzie krótką grą.
Jest to dla mnie ogromny wręcz plus ponieważ długość TP była bardzo satysfakcjonująca a ta którą przynosi nam News jest jeszcze większa.
News ten dowodzi że SS wcale nie będzie krótką grą.
Jest to dla mnie ogromny wręcz plus ponieważ długość TP była bardzo satysfakcjonująca a ta którą przynosi nam News jest jeszcze większa.
Shigeru Miyamoto
Widzę że mało kto interesuje się chyba targami TGS(a niesłusznie) zamieszczam poniżej link do filmików z Zeldy SS jakie zostały ukazane na pre-konferencji Nintendo jak i podczas samego TGSa który aktualnie trwa w najlepsze:
The Legend of Zelda: Skyward Sword trailers
Osobiście jestem totalnie podekscytowany, jest dużo naleciałości z Wind Waker'a(zwłaszcza postacie i ogólnie klimat, ahh coś czuje że w przestworzach spędzę więcej czasu niż na lądzie), potwierdza się też upgrade broni, tarczy(ciekawe czy miecze też będzie można choć trochę jakoś zmieniać niż tylko fabularnie).
Kolejny wielki plus i pstryczek w nos względem The Elder Scrolls: Skyrim jest możliwość naprawy zużytego stuffu(ponownie kłania się tarcza), widać sporo stuffu do zbierania w celach upgrade'u.
Poniżej link do ogólnej wypowiedzi Eiji Aonumy nt. Skyward Sword co polecam jeśli ktoś się chce czegoś konkretnego o zmianach w grze dowiedzieć(raczej spoilery to nie są, choć to zalezy od podejścia):
Wypowiedź Aonumy nt. Skyward Sword
A jeszcze poprzedzając pytanie na poprzedniej stronie, ja z miejsca zamówiłem pre-order gdy pojawił się w Ultimie(nie ma to jak zniżka stałego klienta motywująca do zakupu), tym bardziej jeżeli policzy się że owy Złoty Wii Remote Plus nie będzie sprzedawany osobno a nawet jeżeli używki się pojawią to na bank przekroczy cenę 150zł to raz, dwa owy Soundtrack z muzyką nagraną przez orkiestrę symfoniczną będzie dostępny tylko w zamówieniach przed premierowych i tylko w przypadku owej limitki. Tak więc kto pierwszy ten lepszy :]
The Legend of Zelda: Skyward Sword trailers
Osobiście jestem totalnie podekscytowany, jest dużo naleciałości z Wind Waker'a(zwłaszcza postacie i ogólnie klimat, ahh coś czuje że w przestworzach spędzę więcej czasu niż na lądzie), potwierdza się też upgrade broni, tarczy(ciekawe czy miecze też będzie można choć trochę jakoś zmieniać niż tylko fabularnie).
Kolejny wielki plus i pstryczek w nos względem The Elder Scrolls: Skyrim jest możliwość naprawy zużytego stuffu(ponownie kłania się tarcza), widać sporo stuffu do zbierania w celach upgrade'u.
Poniżej link do ogólnej wypowiedzi Eiji Aonumy nt. Skyward Sword co polecam jeśli ktoś się chce czegoś konkretnego o zmianach w grze dowiedzieć(raczej spoilery to nie są, choć to zalezy od podejścia):
Wypowiedź Aonumy nt. Skyward Sword
A jeszcze poprzedzając pytanie na poprzedniej stronie, ja z miejsca zamówiłem pre-order gdy pojawił się w Ultimie(nie ma to jak zniżka stałego klienta motywująca do zakupu), tym bardziej jeżeli policzy się że owy Złoty Wii Remote Plus nie będzie sprzedawany osobno a nawet jeżeli używki się pojawią to na bank przekroczy cenę 150zł to raz, dwa owy Soundtrack z muzyką nagraną przez orkiestrę symfoniczną będzie dostępny tylko w zamówieniach przed premierowych i tylko w przypadku owej limitki. Tak więc kto pierwszy ten lepszy :]
Wii FC: 7964-7540-9921-2263
MH3 ID: 12K3UQ name: Chrno
- MasterLink
- Administrator
- Kontaktowanie:
chrno pisze:Widzę że mało kto interesuje się chyba targami TGS(a niesłusznie)
Ilu się interesuje to nie wiem, ale najpierw trzeba zadać sobie trud i wejść w dział trailery z SS
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟
MasterLink pisze:chrno pisze:Widzę że mało kto interesuje się chyba targami TGS(a niesłusznie)
Ilu się interesuje to nie wiem, ale najpierw trzeba zadać sobie trud i wejść w dział trailery z SS
Nie dzięki z doświadczenia nie wchodzę na 50 polskich stron i for bo nie ma po co skoro wszystko mogę znaleźć na kilku zagranicznych sensownych site'ach to raz, dwa widać mało osób w ogóle wchodzi na główną w poszukiwaniu filmików skoro nikt nawet nie poruszył stuffu z nowych trailerków.
@sebeq to zależy ile kosztuje sama gra, ale odlicz sobie 5% od ceny każdej gry, więc w przypadku takich bundlei zaoszczędzam kasę na kurierze(w przypadku Zeldy wraz z kurierem zapłaciłem niecałe 259zł).
Wii FC: 7964-7540-9921-2263
chrno- ten link to przekierowanie na ZC.
A tak swoja drogą to zamówienie limitki jest niezwykle korzystne. OK. Gran(sama) kosztuje około 180 zł czyli od 260 zł odliczamy 180 i zostaje 80 zł. Czyli 80 złotych kosztuje złoty wiilot i płyta z orkiestrą symfoniczną??? To jest oszczędność sama w sobie. Szkoda tylko że nie dodają złotego nunchucka.
A tak swoja drogą to zamówienie limitki jest niezwykle korzystne. OK. Gran(sama) kosztuje około 180 zł czyli od 260 zł odliczamy 180 i zostaje 80 zł. Czyli 80 złotych kosztuje złoty wiilot i płyta z orkiestrą symfoniczną??? To jest oszczędność sama w sobie. Szkoda tylko że nie dodają złotego nunchucka.
Shigeru Miyamoto
Wróć do „Legend of Zelda: Skyward Sword”