Jak podoba Ci się OoA

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Maco
VIP
VIP

Jak podoba Ci się OoA

Postautor: Maco » 3 kwietnia 07, 20:56

Napiszcie jak lubicie OoA i można napisać jakiś problem z grą a ci [shadow=red]odpowiem [/shadow]
Maco powraca

WeĽ na luz ziom i obejrzyj kreskówkę
http://www.kreskowka.pl/

Awatar użytkownika
Mr.M
VIP
VIP
Kontaktowanie:

Postautor: Mr.M » 3 kwietnia 07, 21:16

Eee... Ja to raczej nie muszę odpowiadać, nie? ;)
Też mogę pomagać, ale ja dawno grałem w Oracle.... ;/
No, zawsze warto próbować :P
[center]Obrazek

ObrazekObrazekObrazekObrazek[/center]

Awatar użytkownika
Maco
VIP
VIP

Postautor: Maco » 3 kwietnia 07, 21:20

Zawsze fajnie się gra :D :D

Dalej można pisać jak podoba Ci się OoA i jakie masz problemy[glow=red][/glow] :22
Maco powraca

WeĽ na luz ziom i obejrzyj kreskówkę
http://www.kreskowka.pl/

Awatar użytkownika
XxXRafcioXxX
VIP
VIP

Postautor: XxXRafcioXxX » 26 sierpnia 10, 16:26

zarombista
[center]Czekam na nowa Zeldę. Arrghh![/center]
Obrazek

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 26 sierpnia 10, 17:50

@XxXRafcioXxX

Jak już odkopujesz 100 letni temat wypadałoby wypowiedzieć się w nim nieco bardziej konkretnie, a nie jednym słowem, bo tylko nabijasz posta. Napisanie kilku zdań więcej nie jest chyba takie trudne.
Obrazek
“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Awatar użytkownika
ganon
VIP
VIP

Postautor: ganon » 26 sierpnia 10, 18:06

Moim zdaniem Oracle of Ages jest jedną z lepszych gier ze wszystkich Gameboyów.Świetna grafika oraz super muzyka to nie jedyne plusy tej gry.Wciągająca fabuła oraz wiele barwnych postaci.Jeśli masz dylemat czy kupić tą część to powiem jedno.NIE KUPIENIE TEJ GRY TO GRZECH!!! :wink:
Obrazek
"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"

Shigeru Miyamoto

Awatar użytkownika
Toon
VIP
VIP

Postautor: Toon » 26 sierpnia 10, 21:00

Też w nią grałem, owszem trochę wciąga ale na pewno nie jest to moja ulubiona Zelda. Grałem w nią na każdej przerwie z kumplem trochę przeszliśmy ale to nic specjalnego ta gra.

Awatar użytkownika
MasterLink
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: MasterLink » 26 sierpnia 10, 22:09

Widać nie poczułeś zupełnie klimatu OoA skoro ta gra to nic specjalnego. Ogólnie to Oracle powinno się przechodzić jako obydwie części bo wtedy da się odkryć wszystkie sekrety w grze/grach. Nie mówiąc już że to jedne z najlepszych gier dostępnych na GBC... W OoA podobały mi się głównie zagadki, lokacje i postaci, lecz gdybym miał wybrać między OoA a OoS to oczywiście OoS. Przenoszenie się w czasie było już wałkowane, a zmienianie pór roku to był dość nowy i oryginalny pomysł jak na LoZ. Szkoda że nie wydali 3 części...
Obrazek

“Whe̷n̶e͡ver̡ there͞ is a me͡ȩtįn͟g, ̕a ͘p̷ar̴ti͢ng҉ ͠sh̷all folĺow. But ̵th͘at pa͠r̀t͟i̕ng ҉n̛eed̡s ͟ņo͝t last̕ ́fo̧r̛ev͘eŗ. ͜
͞ ̛W̢het̕he͟ŗ a̕ ́p̴ar͡t̴i̴ng͡ bé f͢ore̴v͜e͘r͟ ̶or͝ ̧mere͡l̕ý ̡for ͜a sho͟r͡t wh͞il̶e.͜.̧. t͝h̕at̴ i̵s ưp̛ ͡to҉ y҉óu.”͟

Awatar użytkownika
ganon
VIP
VIP

Postautor: ganon » 26 sierpnia 10, 22:25

Noo.Dla mnie też OOS jest lepsze i miało lepsze przedmioty ale jeśli chodzi o fabułę to OOA jest lepsze i o trudność.
MasterLink pisze:Szkoda że nie wydali 3 części...

Ja też bym chciał aby wydali 3 część.Może była by lepsza od obydwóch części.Miała nazywać się The Legend of Zelda: Mystical Seed of Courage.Tu jest garstka informacji o tej nigdy nie powstałej części.

The Legend of Zelda:Mystical Seed of Courage
Obrazek

"Nie lubię chodzić utartymi ścieżkami- wolę tworzyć nowe"

Shigeru Miyamoto

Awatar użytkownika
XxXRafcioXxX
VIP
VIP

Postautor: XxXRafcioXxX » 27 sierpnia 10, 17:42

MasterLink pisze:@XxXRafcioXxX

Jak już odkopujesz 100 letni temat wypadałoby wypowiedzieć się w nim nieco bardziej konkretnie, a nie jednym słowem, bo tylko nabijasz posta. Napisanie kilku zdań więcej nie jest chyba takie trudne.

Sorka tak jakoś wyszło :D no to gra mi się podoba bo nigdy mi się nie nudzi i raz na jakiś czas lubię wyjąć gameboya, i ją trochę "odkurzyć". :wink:
[center]Czekam na nowa Zeldę. Arrghh![/center]
Obrazek

Awatar użytkownika
Toon
VIP
VIP

Postautor: Toon » 27 sierpnia 10, 21:11

@MasterLink Sory źle napisałem. Powinno być że: są lepsze Zeldy od tej.
A gdybym robił ranking fav. Zeld to była by na 3 miejscu.

Awatar użytkownika
Zelda Links
Kokiri
Kokiri

Postautor: Zelda Links » 14 kwietnia 11, 21:15

The Legend of Zelda: Mystical Seed of Courage (czasem określane podgardle z tytułem Tajemnice Oracle), został pierwotnie zaprojektowany do Be A Sequel Zarówno Oracle of Seasons i Oracle of Ages. Mistyczne Seed of Courage miał być wydany kilka miesięcy po ICT Przybył prequele do półki powstaje Triforce Trilogy W dwóch innych gier. Zostało odwołane z powodu Chantiers Jak gry z sobą połączone. Było projektu złomowany wkrótce po powikłań Projekty z trzech gier, łączącą.
Zawartość
Dziennik Story
Projekt logo dla Mistycznego Seed of Courage

Oficjalna historia NASTĘPUJE określił je jako Nintendo.

Księżniczka Zelda, odpowiedzialny za zarządzanie Four Seasons landu Hyrule & Triforce Power zostały uprowadzone przez Ganon. Link odważny bohater i cette Learns określa zapisać księżniczka. Jednak dowiaduje się Ganon Link poszukiwania i Split Triforce na osiem części, rozrzucając je po całym kraju. Ponadto, Rod of Four Seasons (urządzenia sterowania pór roku) wraz z ICT kryjówkę w Hyrule Castle, latały się do innego wymiaru. W wyniku tej klęski, Hyrule na cztery pory roku są wyrzucane w chaosie i Order Of The Seasons Becomes pomieszane. W celu zapisania Princess Zelda i znaleźć "Rod of Four Seasons," nasz bohater musi Link podróży tam iz powrotem pomiędzy Hyrule i inne wymiar cette, podczas otrzymywania pomocy od duchów zamieszkujących w "Tree of Mystery" i dziwne aussi "Uura Tribe" znajduje się w innym wymiarze cette. Dwie postacie, które pomogą Link na historyczne poszukiwania zostaną wprowadzone. Pierwszym z nich jest kangur o nazwie Ricky. Kiedy wchodzi do etui Link Ricky, będzie w stanie przeskoczyć i za pomocą pary rękawic bokserskich, móc uderzyć na wrogów. Inne znak jest Maple. Pojawia się nagle leci miotły i Crash Into Link o wniesienie różne fabuły wydarzeń. Nowy element, Rod of Four Seasons, będą musieli rozwiązać kilka zagadek, które pojawiają się w grze. Może zimie obejmuje tajemne wejście do lochu, i będziesz musiał zmienić sezonów, aby odkryć go.

Znane fakty

* Mystical Seed of Courage miał Farore funkcji, podobny do wyglądu Din w Oracle of Seasons i wygląd Nayru w Oracle of Ages.
* Mystical Seed of Courage Kept prefiks pre-release Triforce Trilogy: jestem i jest jako jedyny z trzech tytułów do tego. Oryginalny tytuł Oracle of Seasons Było Mystical Seed of Power & oryginalny tytuł dla Oracle of Ages Było Mystical Seed of Wisdom [1].
* Ta gra była do funkcji podróże w czasie i puzzle Chantiers pory dnia.
Oracle of Ages Pierwotnie miał funkcję puzzle Chantiers kolorów. Kiedy Mystical Seed of Courage został odwołany, Oracle of Ages Wziął motyw podróży w czasie.
* No screeny z tej gry istnieją.
* Pole prawdopodobnie będzie zielone, z gry pt Oracle (*). Podczas gdy zakłada Might ów tytuł gry byłby Oracle tajemnic, To jest kwestia, czy Farore Czy Czy le Otrzymał miano "Oracle of Secrets", gdyby została przedstawiona w jej własnej grze.
* The Game wymagałoby Jakoś Book of Secrets.
* Jeśli gra miał zostać wydany, będzie to tylko gra, w której Triforce mocy jest podzielone, a tym samym wszystkie splitable Trzy utwory Triforce.

TU MACIE INFO O NIE ZROBIONEJ 3 CZĘŚCI ;) ^

Hmm...wracając do tematu , grałam w OoA u kuzyna i przeszłam tylko 1 świątynie a potem musiałam jechać do domu :/ A więc choć tak mało grałam to gra mi się bardzo spodobała ,spróbuje dorwać w OoS i porównać ,która część jest lepsza :}
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Karn
VIP
VIP

Postautor: Karn » 15 kwietnia 11, 13:24

niech zgadnę. artykuł do google translate, ctrl-c & ctrl-v ?
Błagam, nie rób czegoś takiego bo połapanie się w takim "czymś" graniczy z cudem...

Awatar użytkownika
Zelda Links
Kokiri
Kokiri

Postautor: Zelda Links » 15 kwietnia 11, 14:32

Ok ,chciałam pomóc :oops:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
eviltwin1
Zora
Zora

Postautor: eviltwin1 » 15 kwietnia 11, 18:26

Zdecydowanie lepiej byłoby podać link do oryginalnego artykułu ; )

Wróć do „Legend of Zelda: Oracle of Ages”